Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Nyakig merült a felcsúti mutyimaffia zsebében Gyurcsány Ferenc

Nyakig merült a felcsúti mutyimaffia zsebében Gyurcsány Ferenc

// írta: Média Panda - kategóriák: orbán, gyurcsány, mutyi


Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő polgármester őshazája egy alig 1800 főt számláló település.

A hét perces videóban van aztán minden, elsőre azt se tudja az ember, hová kapkodja a fejét: Gyurcsány az egész videóban szinte csak és kizárólag hivatkozik Orbánra: a Keresztapa. Ennek a vonalnak végül annyira alá is mennek, hogy konkrét bevágásokkal dolgoznak a filmből, sőt a zenéjét is bekeverik pár helyen. Szép elképzelés, csak a nagy politikai leleplező videónak ettől az egésztől teljesen Benny Hill utánérzést sikerült kölcsönözni, amire csak ráemelnek a Rózsaszín párduc ikonikus dallamaival - csak csóválni tudom a fejem, hogy ezt miért kellett?

Ferencünk a szinte Orbán Viktor hátsó kertjében épülő 3500 fős stadion kapcsán tiszteleg Felcsút All Stars sztárjátékosai előtt: Simicska, a Mészáros és Mészáros Kft, a KÖZGÉP - a felsorolásból sajnos bőven maradtak ki, de sebaj, a lényeget egész jól érzékelteti azért:

"Lehetnek szegények, rohadhat az ország. A fontos, hogy Felcsúton épüljön stadion."

Vajon bánja-e már Orbán Viktor a felcsúti stadiont? Fogja-e bánni öt év múlva, tíz év múlva, húsz év múlva? Mennyire bántó ránéznie egy átlagembernek egy öt milliárd forintos beruházásból épülő, szerény véleményem szerint teljesen felesleges stadionra? Ami a jó magyar szokás szerint véletlenül épül ott, ahol. Gyurcsány szerint a beruházó cégek sem szívesen adtak, csak éppen nem mertek nemet mondani OV - vagy ahogy a videónk főszereplője hivatkozik rá - a Keresztapa szolid kérésének.


felcsút2.jpg

A road movie szépen végigmegy a mutyi helyi nagyhalain, Orbán teljes felcsúti holdudvarát megemlítik, nem marad ki a felesége és az apja sem, valamint hatalmas összegekkel és számokkal dobálózik az egyszemélyes leleplező kommandó. Felcsúton ráadásul szemmel láthatóan nem látták őket annyira szívesen, se az épülő stadionnál, se a polgármesteri hivatal előtt, sőt, a videó alapján mintha még követnék is őket.

Mi a legnagyobb baj ezzel a videóval? Két egyszerű szó: Gyurcsány Ferenc. Ha van az országban ember, akinek a nép nem fogja elhinni ezt a videót, az ő. Gyurcsány egyszer régen már beleszaladt egy böszme nagy politkai botrányba, és ezért csinálhat bármit, mondhat bármit, vergődhet, mint ponty a szatyorban, neki egyszerűen nincs hitele a szavazók, az emberek, az ország előtt, és pont. Pedig igazán tökös húzás volt ez, egy alig pár fős stábbal és kamerával odamenni, és beleköpni Orbán Viktor arcába, kicsit megrágalmazni, lefikázni a házi stadionját, feltolni a végeredményt youtubra, miközben a miniszterelnök a lánya lagziján vereti a csárdást.

Nagy kár a videóért, de Gyurcsány Ferenc a jelenlegi formájában csak keljfeljancsi a magyar politika táncterén, ahhoz pedig, hogy a mutyimaraton egyszer s mindenkorra véget érjen hazánkban, sokkal, de sokkal több kellene. Facebookon és jútyúbon nem lehet megváltani ezt az országot, még akkor se, ha az arcába ordítod mindenkinek, hogy nézz már oda ember, hát tőled lopnak! Csak épp azt nem tudja senki, hogy akkor honnan, kitől kéne várni a megváltást. Lehet már megszületett a megváltónk, csak elmutyizta valaki a nagy igyekezetben.

komment
süti beállítások módosítása