Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A Borsonline 4 receptje az emberi méhlepény fogyasztására még a legerősebb gyomrú embereknek is sok lesz kicsit

A Borsonline 4 receptje az emberi méhlepény fogyasztására még a legerősebb gyomrú embereknek is sok lesz kicsit

// írta: Média Panda - kategóriák: média, bizarr, miapicsa

la-la-ca-0207-hannibal-093-jpg-20140227.jpg

Semmilyen szempontból nem tartom magam se prűd embernek, se új dolgokra nem fogékony embernek, a vérrel sincs kifejezett bajom. Azonban a amit ma a borsonline lehozott, arra úgy érzem joggal mondhatom, hogy nem találok szavakat.

4 ÚJ RECEPT A MÉHLEPÉNY ELFOGYASZTÁSÁRA

Rásandítok a naptárra. Nem, nem április elseje. És nem, nem is viccelnek, komolyan gondolják. Nosza, együnk bele más embertársaink méhlepényébe! Kedves borsonline, milyen előnyei vannak annak, ha félig-meddig a kannibalizmus határmezsgyéjére tévedve eszünk egy kis méhlepényt?

"Nem csak a depresszió leküzdésére jó a placenta, más benne lévő fantasztikus lehetőségeket is ki lehet használni. Négy recept azoknak, akik nem kapszulaként akarják bekapni az világ egyik legértékesebb tápanyagát."

Hát, mondjuk ezt nem vittétek túlzásba. Sőt, a receptek sincsenek túlspilázva - hogy ennek most örüljünk, vagy se, azt nem tudom. Engem már ott lever a víz, mikor kapszulát csinálunk az emberi méhlepényből, de ám legyen, az még úgy inkább gyógyszerre emlékeztet, meg minden. Én azt se fogyasztanám, de ez egyéni szocpol probléma, nem is nyomja le senki a torkomon, nem kell néznem, ahogy mások csinálják, nem befolyásolja az életem. Oké, tudok róla, hogy van ilyen, kicsit furcsa, szerintem gáz, de úgy nem érint igazán - nem lesz tőle nekem rosszabb lényegesen.

Ellenben az utolsó recept már nálam is kikúrta a biztosítékot

De komolyan. Pedig nem hosszú. Nem is különösebben bonyolult. Tessék csak megcsodálni:

"Ha nagy társaságot szeretne megkínálni a méhlepényével, akkor a pástétom a legjobb megoldás. Süsse meg a méhlepényt, majd tegyen hozzá salotta- és fokhagymát és kenyérrel kínálja."

Ha nagy társaságot szeretne megkínálni. Ha nagy társaságot szeretne megkínálni! Hogy mi az anyád van? Ha nagy társaságot szeretne megkínálni a saját méhlepényével? Vagy másokéval? El se tudom dönteni, hogy melyik a borzasztóbb. És ezt mégis hogy kell elképzelni? Házibuliban kivágsz egy tálcával, de teszel mellé valami táblát, hogy amúgy nem csak a szívem-lelkem sütöttem bele, hanem a méhlepényem is, úgy egyétek!

sam_shock.gif

Mi itt a protokoll, kedves placenta tálaló háziasszonyok? Figyelmeztetni kell mindenkit, mielőtt beleeszik a húsodba, hogy Pirikém drágám, úgy egyed, hogy a lábam közül van? Vagy megvárod, amíg beleeszik, megdicséri, és akkor mondod neki, hogy amúgy méhlepény, majd mikor öklendezni kezd/elájul, akkor konstatálod, hogy disznók elé a gyöngyöt, de komolyan! Nem értem.

Remélem, hogy ezt sose kell lereagálnom élőben.

Merre tovább?

Érdekelne, hogy jut valaki placentához. Van placenta feketepiac? A kórházban, műszak végén valaki bezsákolja, és megsemmisítés helyett hazaviszi egy cuki kis hűtőtáskában, aztán felteszi ebayre? Mert gondolom a szülés után frissen anyunak azért vannak nagyobb problémái annál, minthogy azt mondja, na, végre elkezdhetem szervezni a placenta-kostoló partit! Hogy vesz valaki placentát, de most komolyan. Konkrétan nem merek rákeresni a neten. Vagy csak a sajátodat trendi megenni, másé már gusztustalan? Esetleg csak a saját játszik, de lefagyasztják későbbre? Az élet legnagyobb kérdései ezek.

11 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergerberger 2014.05.17. 02:50:24

Mi a fasz bajod van vele? Jézusnak is bejött a dolog, nem? Ha sok millió katolikus zabálhatja Jézus testét rendszeresen, akkor néha egy kis placentát miért ne lehetne megenni?

Média Panda 2014.05.17. 06:06:25

@ergerberger: izé, a katoliusok nem eszik meg Krisztus testét _tényleg_, meg az apostolok se ették meg, akik ott voltak az utolsó vacsorán a Biblia szerint, mert ott a kenyér szimbolizálta Krisztus testét, a bor meg a vérét. De csak szimbolikus. Azért annyira nem egy kategória mégse :D

béla a görög (törölt) 2014.05.17. 08:11:38

1) Nem dobunk ki semmit - Kínába éheznek - meg ilyenek
2) Lehet népigény van rá / vagy csak a rózsadombiak megint nem bírnak magukkal

Blossom 2014.05.17. 08:55:43

Jó pár éve már nagyon is felkapott dolog a placentát megenni. Még dokumentum film is készult róla egyszer. A placenta fogyasztók meg vannak gyozodve róla,hogy olyan nyomelelmeket, ,ásványi anyagokat tartalmaz, ami - mint egy élet elixír, 10 éveket fiatalít rajtuk és megvédi oket a ráktól kezdve az Alcheimer kóron át az influenzáig. Abból indulnak ki,hogy az állatok is osztonosen megeszik a placentát szulés után. (valamiért fel sem merul bennuk,hogy az állatok inkább a fertozések elkerulése végett, takarításként nyalják fel a placentát.) Amit viszont én sosem értettem, hogy ha megsutik a placentát, márpedig azt meg kell sutni, mind azok az állítólagos csoda hatású nyomelemek és ásványi anyagok a ho hatására lebomlanak, elvesznek. Ez már múlt századi tudomány, nem is új felfedezés. Ez tény. Az amiért eszik, azok az elemek 100%-ban, totálisan megsemmisulnek. Innentol kezdve én azt nem értem, hogy ezt ok miért nem tudják?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.05.17. 11:09:19

"Érdekelne, hogy jut valaki placentához. "

Otthonszüléssel. Bioplacenta. A Geréb-féle ősanyakultuszról hallottál már? Bár nyilván vannak olyanok is, akik simán felzabálnák a kórházból kunyerált, gyógyszerekkel teletolt változatot is.

ergerberger 2014.05.17. 12:05:51

@Média Panda: lófaszt szimbolikusan. Ők abban hisznek, hogy a misén átváltoztatás történik, és a kenyérből (ostyából) Jézus VALÓDI teste lesz. Semmi szimbolizmus. A katolicizmus egyik alaptétele.

Média Panda 2014.05.17. 12:39:00

@polyvinyl: a saját az még tiszta, de azért az nem olyan gyakori, ugye.

Reggie 2014.05.17. 13:58:04

Igy legalisan lehet emberhust enni, tehat aki kivancsi milyen is az ize az embernek, annak csak ez marad.

58múltam 2014.05.17. 19:49:38

A következő az lesz, hogy a két party időpontja között összegyűjtött ondót pici pezsgővel, Curacaoval felütve koktélként szolgáluk fel a vendégeknek. A Bloody Mary elkészítéséhez is van ötletem, szerintem mindenki kitalálta.

ergerberger 2014.05.18. 01:13:29

@Reggie: "Igy legalisan lehet emberhust enni"

Nem csak így.
Néha van olyan hír, hogy valakiből kiszednek egy kétkilós, harminckilós, ötvenkilós tumort - nekem olyankor is összefut a nyál a számban.
Csak úgy kidobnak egy ekkora adag húst, közben meg milliók éheznek!
Képmutató buzik ezek...
süti beállítások módosítása