Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Úristen, tényleg Deutsch Tamás az egyetlen a Fideszben, akinek van gerince?

Úristen, tényleg Deutsch Tamás az egyetlen a Fideszben, akinek van gerince?

// írta: Média Panda - kategóriák: politika, orbán, botrány, deutsch

dajcs.jpg

Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy.

Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri a Orbánt, hogy határolódjon el Kerényi Imre homofób kijelentéseitől bejárta az egész magyar médiát, hírportáloktól facebook megosztásokon át egészen a blogoszféráig. Volt reakció? Nem nagyon. Legalábbis a Fidesz részéről. De úgy tűnik, Deutsch Tamás, aki mindig is szeretett a megmondóember szerepében tetszelegni, ezúttal is odacsap:

dajcs23.jpg

 

Szép szúrás a Magyar Krónikás utalás, és tetszik, hogy nem bújik el, nem köntörfalaz, hanem leírja, hogy Kerényi állításai igenis elfogadhatatlanok. Nem rosszul fogalmazott, nem szerencsétlenül fogalmazott. Gyalázat. Nem hittem volna, hogy valaha is ilyet fogok írni, de: Le a kalappal, Deutsch úr!

Még az milyen szép lett volna, ha van töke ezt meglépni egy hivatalos sajtótájékoztatón! Akkor tényleg megtapsoltam volna, hogy lám, maradt még valakiben gerinc a Parlamentben akkor is, ha a saját pártja ellen kell felszólani. Most tényleg meg vagyok lepve.

Kíváncsi vagyok, hogy vajon Orbán Viktor elő mer-e hozakodni a témával, és ha igen, hogy? Megpróbálja kimosni Kerényit a saját maga által előidézett szarviharból? Vagy nagy levegőt vesz, rálép a deustchi útra, és kimondja, hogy "Bocs Imre, de ez annyira gáz volt, hogy innen én se tudlak visszahozni. Vagyis talán tudnálak, de túl nagy blama lenne, azt meg nem vállalom be. Oldd meg, vagy kocc van. Bocsesz."

Updét: Vicces mellékadalék a facebookon Terry Black nyílt levele(?), aki igen érdekes dolgot állít Kerényi Imréről - persze alátámasztva semmivel nincs igazán, az érintett pedig tudomásom szerint még sehol nem reagált erre, úgyhogy egyelőre így kezeljétek a dolgot. Kiszedem idézetbe az egészet:

"Remélem e pár soros levelemet megkapja és vagy reagál rá, vagy észbekap.
Ön egy tehetséges ember volt akit az egész szakma szeretett 1970-től . Szép és tehetséges, akinek nem volt baja a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett, nem tagadhatja, hogy F.Istvánnal, K.Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca. Nem értem, mi történhetett önnel, hogy évek óta buzizik. Nem kellene, mert lehet hogy van akinek ez tetszik de pont szakmai berkekben biztos hogy nem. Sőt! Én tiszteletben tartom az ön politikai hovatartozását, bár nem értem, mert anno ön ugyanúgy vendégeskedett a 70-es, 80-as években a miniszter úr összejövetelein mint én és ott nem éppen kulturális dolgokról esett szó és akkor most finoman fogalmaztam. Kérem önt, ne gerjessze a homofóbiát mert sajnos megy az ön nélkül is .
Tisztelettel Rácz Károly / Terry Black szintén homoszexuális és 2 gyermek apja"

komment
süti beállítások módosítása