Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Megharapott egy kobra? Ne legyél nyuszi, harapd vissza!

Megharapott egy kobra? Ne legyél nyuszi, harapd vissza!

// írta: Média Panda - kategóriák: külföld, bizarr, természet

Naja_naja_juvenile_(Karnataka).jpg

Egy nepáli férfi halálra harapott egy kobrát, miután az megmarta. Úgy tűnik, komolyan vette a szemet szemért mondást.

Egy nepáli újság, az Annapurna Post számolt be róla, hogy egy Mohamed Salmo Miya nevű férfit megmart egy kobra miközben a rizsföldön dolgozott, mire emberünk üldözőbe vette a kígyót, elkapta, és addig harapdálta, amíg az állat bele nem halt. Te jó ég.

"Egy bottal is agyonverhettem volna, de inkább a harapás mellett döntöttem, mert nagyon mérges voltam." - nyilatkozta az 55 éves Miya, aki egy kis faluban él nagyjából 200 kilométerre Nepál fővárosától. A kígyó nepáli nyelven egy "goman" volt, vagyis egy pápaszemes kobra.

A rendőrség nyilatkozata szerint a férfit a faluban ápolták az eset után, nem volt közvetlen életveszélyben, továbbá nem indul ellene eljárás, mert a megölt kígyó nem veszélyeztetett állat Nepálban. Mennyire kell ahhoz őrültnek/dühösnek lenni, hogy miután megmar egy kígyó, még utána rohanj, elkapd, és széjjel harapd, mint egy pitbull? Azt hinné az ember, hogy ilyen csak ultra-zsékategóriás akciófilmekben fordul elő. 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2014.09.03. 13:36:06

Hát, most a kobra húzta a rövidebbet... Szolgáljon ez a többi kobra okulására. És megtudtuk, hogy az emberi faj is halálos.
süti beállítások módosítása