Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Megvan a gerillakakálás új világbajnoka

Megvan a gerillakakálás új világbajnoka

// írta: Média Panda - kategóriák: külföld, bizarr

gerilla_01.jpg

A gerillakakinak főként nagyvárosokban van kiterjedt hagyománya: ha menni kell, hát menni kell, a legtöbb ember ilyenkor kétségbeesetten összeszorítja a farpofákat, imádkozik, és keres egy nyilvános vécét. De nem mindenki ilyen kulturált. Sőt, egyesek direkt keresik a veszélyt.

A gerillakakilók párbeszédesebb vállfaja az, aki valamilyen szolgáltató egységet néz ki magának a feladatra, mondjuk egy szépségszalont, fodrászatot, esetleg egy éttermet. Besétál, érdeklődik az árakról, majd közli, hogy el kellene ugrania pénzt felvenni, de előbb használná a mosdót ha nem baj. Kitolja a házifeladatot, megkönnyebbülten sóhajt, még udvariasan köszön is, majd emeli kalapját, távozik, és többet se híre, se hamva. Ők még a jobbik eset. Mert ennél csak csúnyább van.

A csúnyábbik esetek közé tartozik az a hallomásos eset, amikor egy illető egy turkáló próbafülkéjében oldotta meg a dolgot, és a ruhákat használta felfogófelületnek, valamint törlésre is. Azért ezt, a vélhetőleg előre megfontolt szándékkal elkövetett, a bolt árukészletében kárt okozott cserbenhagyásos kakilást már nincs az a birkatürelmű tulaj, aki elintézné egy udvarias biccentéssel. De a csodás budapesten láttunk már csuklósbusz közepén díszelgő gittegyletet is, azért annak érdekes lehet a háttérsztorija. És ennek a hihetetlenül erős és változatos műfajnak most új, megdöbbentő világcsúcsa született.

gerilla_21.jpg

Skóciában ugyanis egy Mike Williams nevű fazon éppen hazaért a melóból, amikor az egyik szomszédja odament hozzá, és közölte vele a bizarr hírt: látták, amint aznap egy vállalkozó kedvű úriember belegittelt egy keményet a kéményébe. Sőt, mutattak neki egy fényképet is. Erre akar mindenki hazaérni egy húzós nap után.

A csomag akkora telitalálat volt, hogy a kandalló közepére érkezett, és ofkórz jól kifröcskölt belőle. A közvetlen a kandalló előtt fekvű szőnyeg nyilvánvalóan egyből mehetett a kukába, de jutott a mandinerből a falakra is. Hősünk erősen kétségbe volt esve, hogy mégis ezt hogy a viharba fogja bejelenteni a biztosítónak? "Halló, igen! Azt szeretném kérdezni, fedezi-e a lakásbiztosításom, ha valaki belefosik a kéménybe?"

Egy szó mint száz: ezzel az ismeretlen skót fazon beírta magát a történelem könyvekbe, és új névtelen csúcstartója van a legpofátlanabb gerillakakálók műfajának. Elképzelni se tudom, mégis mi kell ahhoz, hogy valaki ledurrantson egy barnát valaki más kéményén. Egy marék speed? Vagy talán csak embertelenül be volt rúgva, de az is lehet, hogy ennyire megtetszett neki a kilátás.

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrZ (törölt) 2013.10.10. 01:24:38

És hányan fogják utánozni.

2013.10.10. 01:42:49

az utolsó bekezdés kezdeteként azt olvastam, hogy "egy szó, mint szar" :)

nemecsek ernő áruló 2013.10.10. 05:34:01

Szar ügy.

Azt hiszem a tulajdonos nem szarik rá.

Szegény szó szerint szarban van. :D

Kertigörény 2013.10.10. 09:32:13

új szociális lakás közepét kinevezni klónak, az természetes mifelénk. aztán jön a parkettaégetés.

Szomszéd Tibi 2013.10.10. 14:20:51

És a kandalló nem volt begyújtva, vagy ilyen jól tűri a meleget?
süti beállítások módosítása