Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Vicces kedvű képviselők szopatják a magyar focit a Parlementben

Vicces kedvű képviselők szopatják a magyar focit a Parlementben

// írta: Média Panda - kategóriák: politika, sport, hazai

magyarofic.jpg

Na, még a végén kiderül, hogy nem csak csupa tutyimutyi, humortalan fapofájú semmittevő politikus trónol az Országházban, hanem van ott egy-két bohóckodó, kikacsingatva mosolygó bajkeverő is a honatyák között! A fenti nyilatkozat került ugyanis iktatásra október 14-én a magyar bürokrácia szívében.

Bizony, jól látják, két független politikus, név szerint Dr. Oláh Lajos és Dr. Molnár Csaba ugyanis úgy döntöttek, ha már az egész ország (világ?) beletörli a lábát a magyar nemzeti tizenegybe, akkor nehogymán pont az Országházban ne rötyögjenek egy jót azo, hogy a románok meg a hollandok egymást arrébb lökve alázták a porba a magyar focit, ahol van.

Az iromány nagy vonalakban

 

  • A magyar focit Gyurcsány és Bajnai együtt tették tönkre
  • Szúrta a multik szemét a magyar futball állami pénzből történő felragyogása, ezért felpumpálták a kommunista holland csapatot
  • Magyarország nem hagyta magát, és már a nyolcadik gól után feltartóztatta őket
  • Az EU csak ne ugasson bele, hogy mennyi pénzt költünk focira
  • A kormány védje meg a magyar focit a karvalytőkétől
  • Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok!

A teljes dokumentum elérhető itten, ha valaki pedig kételkedne az eredetiségében (a parlament.hu mint hosztoló domain azért gondolom gyanús, hogy nem átverés) az az alábbi kereséssel maga is megyőződhet róla, hogy ennek a fele sem tréfa. Mármint a nyilatkozat igen, de az eredetisége nem. Értitek.

devidevi.gif

Szeretnék leszögezni valamit: én lennék az utolsó, aki megvédi a magyar focit, a magyar válogatottat. Különös tekintettel Devecseri Szilárdra, akit remélem páros lábbal kúrnak ki a válogatottból. Nem, nem azért, mert egy fontos tét(?) meccsen öngólt fejelt. A hét kapott gólnál teljesen mindegy az az egy kicsi öngólka, tényleg. A csapat becsülete már meg se érzi.

Hanem mert a nagy kármentő sajtóakcióban sikerült olyat nyilatkoznia, hogy "Az öngólt leszámítva nem játszottam rosszul." Persze, ha eltekintünk a másfél évszázados török megszállástól, meg hogy három részre szakadt az ország, akkor tulajdonképp a Mohácsi vész egy egész fasza buli volt, nem? Borzalom, ami ebben az országban foci néven folyik. De.

Mert van de. Ha valahol, akkor a Parlamentben talán nem kéne ezzel vicceskedni. Az állam, de jobban mondva az adózók pénze nem arra van. Ha már azért sírunk, hogy mi az Istennek toljuk a pénzt a fociba, ha lótuszt se tudnak felmutatni, akkor lesznek szívesek a drága honatyák nem az én adómon vicces fiúnak lenni a Parlamentben. Ha benyújt valami javaslatot, akkor annak legyen értelme, azon kívül, hogy jól lefikázza a magyar focit.

Mert vicces, tényleg. Csak nem illik. És mondjuk élesben, ha szavazni kéne, biztos nem arra fogok szavazni, aki a legnagyobb tréfamester a Tisztelt Házban. Bohóc van már ott elég.

komment
süti beállítások módosítása