Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Eltemették a Breaking Badet

Eltemették a Breaking Badet

// írta: Média Panda - kategóriák: reklám, sorozat, amerika

bb_temetes.jpg

Ha még nem fejezted be a sorozatot, akkor itt állj meg, ugyanis az írás kénytelen-kelletlen de SPOILEREKET tartalmaz, amik jó eséllyel teljesen tönkre vághatják neked a sorozatot. Szóval ha még nem láttad a finálét, vagy el se kezdted, de meg akarod nézni a sorozatot, ezt a hírt most hagyd ki, maybe next time. Tényleg. Én szóltam, innen kezdve felesleges minden sírás.

Panda

Albuquerque városa nem szarakodott, gyorsan lehúztak még egy bőrt a nemrég véget ért Breaking Bad c. sikersorozatról: temetést szerveztek ugyanis az AMC sikersorozatának kissé antihős főszereplőjének, Walter White-nak. A temetést a helyi rendőri erők és a város egyaránt támogatta, továbbá minden az eseményen befolyt összeg egy hajléktalanokat segítő jótékonysági egyesületnek megy.

A szervezők egyébként nem tették alacsonyra a lécet, kemény 100,000 dollárt reméltek kisajtolni a népszerű sorozatból, de végül "csak" 17,000 dollárnyi összeg fojt be az esemény után. A fikcionális temetésre amúgy sem a főszereplő Bryan Cranston, sem a sorozathoz köthető egyéb más "fejes" nem jelent meg, végü a sorozat egyik díszlet berendezője mondott beszédet.

A "gyászolók" egyébként többek között azért is fizettek, hogy egy üres koporsóra dobhassanak egy marék földet, valamint a szervezők kicsengettek a koporsó mellé egy igazi tüchtig kis sírkövet Walter White-nak. Ez utóbbival kapcsolatban amúgy van némi rinyálás, ugyanis a helyiek nem örülnek neki, hogy a város temetőjébe pakolták be a fikcionális karakter sírját. Így is ömlenek a mindenféle turisták azokra a helyekre, ahol a sorozat forgatott, ha ehhez még hozzájön, hogy a fényképezgető idióták ellepjék a temetőt is, hát mi is mérgesek lennénk.

bb_temetes2.jpg

A város vezetése amúgy azt a kompromisszumos megoldást találta ki, hogy a sírkő egyelőre marad, de ha tényleg probléma lesz a turista-csordák jelenléte, akkor beröffentik a dózert, és eltüntetik a francba a fikcionális karakter síremlékét. Az egész temetést szerették volna streamelni amúgy a neten, de a youtube olyan keményen betolta copyright blokkot a szervezőknek, hogy csak pislogtak.

A Breaking Bad elég szép üzlet lett Albuquerque-ben, több cég is szervez utazásokat a forgatások helyszíneire, a csúcsok csúcsa valószínűleg az, ahol egy olyan lakókocsival járhatjuk be a helyszíneket, amivel a sorozatban Heisenberg nyomatta a meth gyártást. Nagyon cunci. A rajongók amúgy oádig tolták az ipart, hogy az Albuquerque Journal névre hallgató újságba még egy igazi gyászjelentést is betoltak az október negyedikei számba. Kemény.

Ha pedig valaki Halloweenra szeretne igazi Breaking Bad bulit tartani, íme, a legtökéletesebb kellék: házi készítésű crystal meth karamella.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása