Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ha már kormányt nem is, de legalább dizájnt váltunk október 23. alkalmából

Ha már kormányt nem is, de legalább dizájnt váltunk október 23. alkalmából

(...egyből megnézem azt is, hogy sikerült az alcímmutyi )

// írta: Média Panda - kategóriák: hajónapló

dizanyvaltas.png

= CSILLAGIDŐ 0020131023 =

Bizony, felnőttesebb dizájnt kapott a kis taknyos Média Panda, ezt igyekszem is kompenzálni rögtön egy női seggel, még a végén túl komolyan veszitek itt a dolgokat. Címszavakban: 640 pixel széles lett a fő hasáb, ami jó mert nagyobbak a képek, szebben is néz ki, és kevésbé jó abból a szempontból, hogy a bloghu a 640 pixel széles blogokra már enforszolja az új reklámméreteket. Esetünkben ez a két poszt közötti embertelenül nagy, roadblock nevű csodákat takarja. Jó, ki lehet bírni, meg hát anyánk a bloghu, ne sajnáljuk a betevő falatot a szájukból.

Egészen tisztességesen néz ki az oldal, pandabecsületemre. Ezt persze némiképp arcba tossza az oldalsávban található, "minden idők legidegesítőbb logója baszdmeg" címre joggal pályázó alkotás, de sebaj, maradni fog. Csak ne bámuljátok sokáig, mert kimászik a szemetek.

Szerintem ennyi. Posztok nem lesznek gyakrabban, cserébe ritkábban se. Sőt, szerintem még csak jobbak se lesznek. De lehet több lesz a panda!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása