Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Jolly és Kis Grófo koppanásig tekerik a buliturbót

Jolly és Kis Grófo koppanásig tekerik a buliturbót

// írta: Média Panda - kategóriák: zene, animgif, miapicsa

A hétmillió megtekintést learató No Roxa Áj partidiktátorai ismét beröccentették a jó öreg buliturbót, és odacsapnak a szürke hétköznapoknak. Az új klipp, a Lej mamo Lej elindult világhódító útjára, és igazából csak vakarom a fejem az egész jelenség előtt.

Józan paraszti ésszel már az előző klippnél se lehetett érteni a sikert, ugyanis semmi más nem történik, minthogy a duci szallagavatós gólyára emlékeztető Grófo billeg a lecsúszott alkoholista Elvis imitátornak öltözött Jolly mellett, és közben mulatós alapra énekelve fényezik tükörsimára egymás pöcsét, hogy ki a nagyobb király a lányoknál, az életben, meg úgy egyáltalán.

Beül a Jolly az ányócasba, mi kell a nőknek, azt mindig ő tudja

A páros előtt továbbra is tanácstalan arckifejezéssel állok, azonban nem tudtam megállni, hogy ne szedjem ki ebből a csodálatos műalkotásból a legjobb pillanatokat, animgifben szemléltetve (á'lá 444), hogy mennyire durván tökig nyomják a partipumpát ezek ketten a legújabb klippben. Így bónuszként még azok is élvezhetik a páros csodálatos művészetét, akik perpillanat a munkahelyen dekkolnak, és lapátolják a GDP-t.

A tüzijáték előtt veretés

tuzi.gif

Csak azért, mert a helyszín Monte Carlo, azért még sikerült belecsempészni valamit, amitől máris magyarosabb hangulata van a dolognak: ugyanis a magyar nép kliencven százaléka, ha meglát egy combosabb tüzijátékot, kapásból átköt fejben augusztus huszadikára. Annál magyarabb dolog meg nincs is, mint huszadikán kiöltözve álldogálni a rakparton, és szidni a sok hülyét, akitől nem lehet nézni békességben a tüzijátékot a nemzet ünnepén, mert állnak, és kiabálva szidják a sok hülyét.

Az ütemtartásra allergiás biodíszlet gárék

bio.gif

Sejthető, hogy a lányok amúgy nem véletlen nem tudnak szimultán jól kinézni és egyszerre mozogni, nyilván a klipp költségvetése nem engedte volna három hét szoliba záratani a Spice Girlst, hogy majd ők elháttértáncolnak, de mégis. Egyenesen megdöbbentő, hogy az egyszerre mozgásnak annyira a közelében sincsenek, mintha full kontakt direkt nyomná mindegyik félre az ütemet. Próbáljatok meg egyszer egy koncerten direkt mellétapsolni az ütemnek - hát baromira nem egyszerű. Nemhogy mellé táncolni. Respekt.

A szlovák rendszámú Porsche

porsche.gif

Ezt szinte kár magyarázni. Egy szlovák rendszámmal felkeresztelt Porsche láttán minden tisztességes mutyizó, vállalkozó, in general bizniszman szíve egyből olyan hevesen kezd el pumpálni, mintha három görögdinnyemellű szőke tinilány kezdené simogatni az Armani öltönynadrág zipzárját.

Grófót megszállja egy proginfós szelleme

vik.gif

Egyszerűen tökéletes a klipbe elvegyített mellékszál, amit a dalszöveg sikeresen eltompít, miszerint Grófót megszállja valami esetlen kocka szelleme a csomagtartóban felejtett Lenovo laptopból, és nyilván ezért billeg úgy, mint aki életében először hall zenét, és Korda Gyuritól leste el a tánclépéseket. Már csak egy izmosabb szemüveg kellett volna még.

A Dallast és az Inceptiont alázó plot twist

dallas.gif

A klipp zárása pedig tökéletes kikacsintás a Dallas kilencedik évadjára, valamint Christopher Nolan Inceptionjére, ugyanis a végén kiderül, hogy ennyire még ők se tudnák feltekerni a buliturbót, és csak álmodták az egészet. Ez egyben megmagyarázza azt is, hogyan urgálnak a fénynél is gyorsabban Monte Carló és Gyömrő között.

Hogy jön ide Gyömrő?

Ja, igen. Ha valaki szeretné saját bőrén is átélni ez az eszméletlen csikágózást, amit a páros leművel Monte Carlóban, egyáltalán nem szükséges érte elcaplatnia a legközelebbi Földközi-tengerig, bőven elég Gyömrőig ledzsalni, a koktélbáros csapatás az ütemképtelen lányokkal ugyanis az ottani Éden Caféban történik, ami úgy tűnik még az igazi Monte Carlónál is montekárlóbb.

Ez a húzás kicsit döcögött amúgy, először azt hittem, hogy a srácok a dalszöveggel üzenetével ellentétben mégiscsak spúrok voltak, és nem akarták magyarországról vinni a csajokat egy vacak bárjelenetért, de nem, a végén a sztorilájn mindent megindokol. 

Nincsenek szavak, csak érzések vannak. Ürességet és kétségeket hagy maga után ez a klipp, vajon lesz-e harmadik felvonás? Vajon nekifutnak-e még egyszer a srácok? Érzésre ebben a klippben nem volt annyi, mint a No Roxa Ájban, ez csak egy szódásított utánzata a királyságnak, ami onnan csurgott. Ezzel a gondolatébresztővel hagynék magára mindenkit, akit kicsit is megcsapott a buliturbó.

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.09. 20:17:00

állítólag vannak ilyen programok, amik megtekintést generálnak. hát nyilván 7 millió cigány nincs az országban.
majka is így vesz nézettséget állítólag. a izéba volt, a nevem senki nevű szennylapban
süti beállítások módosítása