Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Akkorát rúgott az internet a Nosaltyba, hogy a lábtörlő pizza adta a másikat

Akkorát rúgott az internet a Nosaltyba, hogy a lábtörlő pizza adta a másikat

// írta: Média Panda - kategóriák: internet, bizarr, ciki

tumblr_mxowaraIs41qeawd7o1_500.png

Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság végeredményét még fotóval együtt felcsapd egy online receptkönybe, hát az tényleg mindennek az alja, úgy emberileg, mint szakmailag. Lessük hát meg a legjobb páváskodásokat, akit a lábtörlő pizza nem tesz helyre gasztróergonómiából, abba a cronut még darálva is kár.

tumblr_mxowtjdoNb1scdjqxo1_500.jpg

Hatvan perc, a futár még a robogóról se száll le, mire ezt meglátja, nemhogy ráveressed a mindent elfedő kecsap szőnyeget. Nem karcol lefelé se.

tumblr_mxoyp1yZ6q1r2irebo1_500.jpg

Mennyél innen bazdmeg a kibaszott csepeli receptjeiddel, aki nem aktív szenet kér a Mikulástól karácsonyra, azzal én nem fogok egy tálból cseresznyézni, cicabogár. Szén, édesem, szén. Bricket, you know.

tumblr_mxoxseMeQO1scdjqxo2_500.jpgA tetves, mocskos másnapok legjobb ellenszere, a rántotta. Kivéve a két adag uborka, öt faszformájú virsli, két hagyma egy szelet répa, szórd meg egy retekkel, good to go. Tányér? Ez maga az étkészlet, bazdmeg.

tumblr_mxoyvxDieW1scdjqxo1_500.jpgAz egér formájú feltét egy kenyéren durvább, mint Mickey Mouse pizsamája.

tumblr_mxowinv6yt1scdjqxo1_500.jpgÜtött az óra, új év van! Ha kukoricát akarsz szarni lencse helyett, mindenképp jó választás, ugye.

tumblr_mxpcnk6epU1scdjqxo1_500.jpgHogyan garantáljuk, hogy a gyerek egy életre féljen a reggelitől. Előkészület, 40 perc, addig bőgetni kell a kölyköt a sarokban. Gasztró-etimológiailag szólva még egy marék kukac is előrébb van, azok legalább jóeséllyel szétmásznak a formációból.

tumblr_mxpcobnEL21scdjqxo1_500.jpgCsókolom csöcstorta van? Fekete erdő, nagyapám 73. szülinapjára. Nem baj, ha ráncos, ahhoz van szokva az öreg csoffott szája. D-set, nem kell a kamukosármérettel izélni.

tumblr_mxowxmRo8o1scdjqxo1_500.jpgÉn kérek elnézést, hogy 15 perc főzés elég a polipnak, mondta Szily Laci, majd kajlán belenyalt a majonéztengerbe. Nem tudom, hogy az almaszeletek súlyosságát felfogtátok-e. Büntetnám.

tumblr_mxox9mt32Q1scdjqxo1_500.jpgDegenerált körőzöttes szendvics, OLIVABOGYÓVAL. Rúzsa van-e, Magdi?

20 perc előkészülettel ne lenne sminkelve a reggelim, gecó. Szemfesték a smafu?

tumblr_mxoxb9rOJA1scdjqxo1_500.jpgBárányos, nyuszis recept. Ízlelgessük kicsit az x szájú bárányt, biológiailag inkorrekt szemekkel.

Disclaimer helyett: ilyen, és ehhez hasonló "receptekkel" - a vajas kenyér akkor se lesz recept ugye, ha bárány formájúra vágod a szalámit - volt tele csordultig tegnap a magyar tumblr, miután csájuhász és tettestársai rászabadultak a nosalty "unatozó anyukák" témakörbe tartozó receptjeire. Valahol zseniális, hogy Mikulásor még a szenet is meg lehet etetni a gyerekkel, ha jól marketingeled. Valahol meg ciki, inkbb utóbbi. Kommentek vége, nem tudtatok viselkedni, nagy bánatomra.

49 komment

Motyóbábi 2013.12.13. 08:04:46

ugyanolyan gusztustalanok, mint az oly divatos csúcséttermek, ahol a kajádat csak percekig tartó formázás/fogdosás/művészkedés után kapod meg, és jól teszed, ha betelsz a látvánnyal, mert az első falatnál kiderül, hogy elfogyott... a szakács kezének tisztaságában meg csak reménykedhetsz, tudva, hogy minden darabot összefogdosott, mire kialakult az a 3x5 cm-es műalkotás, amiért voltál marha ötezret fizetni.

Globetrotter2014 2013.12.13. 09:36:45

Virslipolip... Most erre mit mondjak? A Kölök nálunk az igazi tintahalat falja. Hová jutottunk?

Kutyi 2013.12.13. 10:06:44

Van egy szép mondás: Ízlések és pofonok különbözőek. Szerintem nincs gond ezekkel az "ételcsodákkal", aki a hagyományos mekis szenyókhoz szokott, az egye azt. Jó étvágyat!

Szőkeherceg-bombanője 2013.12.13. 10:07:02

Ezek is rettenetesek, de az Origón majd' minden nap kinn van főoldalon a Szem-szájnak blog, ahova egy férfi alkot vmi elképesztően gusztustalan, a 70-es, 80-as évekből itt maradt konyhatörténeti alkotásokat. Kidobja őket egy barna/fehér tányérra, nesze b+. És nem eldugva több ezer valódi recept közé, hanem mondom, ajánlva, főoldalon.

2013.12.13. 10:25:50

Legalább az ételkészítők nevét kitakarhatta volna a szerző, akiről egyébként nem mondható el, hogy tehetségesebb író, mint a képeken levő ételek "szakácsai"... Vannak fenn ronda és cikis ételek - na és?
Nekem sokkal cikisebb az Indexen állandóan kinn levő, agyonpromotált Két cica konyhája, mert olyannak próbálja láttatni magát, amilyen sosem lesz. Az általad kitett képeken házikoszt van háziasszonyoknak meg kajaturkáló gyerekeknek.

Média Panda 2013.12.13. 10:44:33

@excellente: Igen, ilyen az, mikor a kontent nem csak ott jelenik meg, ahová szánják, ugye. De ha nosalty-n rákeresel a receptek nevére, ott gondolom nem fogja kiadni a készítők nevét. Ja, hogy de. Feltöltéskor gondolom senki nem saját néven tölti fe a receptet, ha később nem vállalná fel bárki előtt az ételremeket.

G2 2013.12.13. 10:53:26

Ezeken az élteleken (bár távol állnak az én ízlésemtől) látszik, hogy valakik nagy szeretettel készítették őket. Míg te, kedves posztoló, csak egy fröcsögő féreg vagy. És még talán egy virslit se tudsz egyedül megfőzni. Szégyelld magad.

Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.12.13. 10:54:32

kommentet törölni ér? mert én nem használhatom ugyanazokat a csuna szavakat mint ti? ja hogy ellenetek ciki?

akor tömören:

ez nem cikk, ez egy szemét. ha nem tetszik ne jarj oda. ha annyira fölötte állsz gasztroban, akkor meg egyaltalan minek jarsz oda? gyermekkorért kompenzálsz? Elnyomtak?

Média Panda 2013.12.13. 10:59:30

@Koronás Udvari Chinpoko Mester: én szerintem a megjegyzésbe megírtam neked, hogy nem is járok oda, de tegnap ezzel volt tele a tumblr minden irányból, befogta a 444 is, és tumblr ugyan 97-ben gondolom még nem volt, mert akkor nem írnál ekkora baromságot.

Ugyanitt, a "ha nem tetszik, ne járj oda" gondolatmenetet sűrűn gondold végig, mielőtt bármelyik blogposztra nekiállsz fikázódni, hátha leesik, hol van a hiba.

Média Panda 2013.12.13. 11:04:06

@G2: És az is lehet, hogy minden este én sütöm a Kárpát-medence legjobb cronutját, és elégedetlenkedek közben. Talán nem kéne egy talánra építeni semmilyen érvet.

És egy sima gulyást is el lehet készíteni nagy szeretettel, attól még nem lesz se finomabb, se cikibb. Kivéve, ha polip formájúra vágott virsli benne a "hús", és a répa meg a hajó, amiről lelövik a polipot. Attól, hogy nagy szeretettel készítették, még ciki. Mint a karácsonyi szarvasos kötött pulcsi, amit szintén nagy szeretettel készítettek. És azt is kiröhögjük, max húsz év múlva röhögés után lesz némi nosztalgikus merengés.

G2 2013.12.13. 11:11:52

Nyuszis szendvicset készíteni a gyereknek ciki, de ordenáré módon fröcsögni nem ciki? Vajon 20 év múlva te büszke leszel erre a művedre vagy röhögni fogsz vagy szégyellni?
Egyébként dobhatsz fel egy-két képet a saját műveidről, hogy véleményt tudjunk mondani róluk, ha már így visszautasítottad a feltételezést... Mert tényekkel ugyebár te sem álltál elő.

Média Panda 2013.12.13. 11:19:04

@G2: majd meglátjuk húsz év múlva, addig meg passz. Ha fel szeretnék vágni a hibátlan gasztrótudásomra, akkor:

- nem a nosalty-n tenném
- biztos, hogy nem itt
- van-e harmadik opció, instagram nem ér
- adjál a gyereknek nyuszis szendivcset, hamar rájössz, hogy a nyuszis szendvicsben nem a szendvics készítése a ciki
- Transformers szendvicset is adhatsz neki, attól se lesz kevésbé ciki.

Plusz a fekete erdő csöcstorta se a gyereknek lett szánva, az újévi órában se érzem a gyerekpotenciált, az édes szén még nincs eldöntve. A nyuszis szendvicsben elmondom inkább mi a ciki, mert magadtól nem jössz rá lehet. Nem lesz valamiből RECEPT egy csapásra, attól, hogy egy vajas kenyeret addig sanyargatsz, hogy nyuszis lesz. Vagy bárányos. Attól az még egy körözöttes kenyér. Mókás.

Igazából az édes szén az egyetlen, amire nem jöttem rá ránézésre, hogy készül, és ilyen képpen és címmel szerintem nem is akarok. De dögöljek meg, ha nem cukor és fekete ételfesték, esetleg egy tojásfehérje.

2013.12.13. 11:24:41

@Média Panda: látom, azért te se nagyon bírod a kritikát... törölsz kommenteket,... arra nem gondoltál, hogy a képeken levő embereknek derogál a te blogodban szerepelni? őket viszont nem hozod olyan helyzetbe, hogy töröljék magukat innen.

Média Panda 2013.12.13. 11:34:41

@excellente: még egyikük se emelkedett szólásra, plusz mivel tumbleren már végigment a nosalty pestis, sokat nem számít.

A kommentet kiszedtem, mert arra az elvi tévedésre sikerült Koronás Mesternek alapozni, hogy én házhoz mentem a lófaszért, és a nosalty-n nézegetem a recepteket önként, és dalolva, nem pedig a social media kegyetlen szupersztrádáján (név szerint tumblr) jött eszembe a pávahidegtál. Ez egyébként még csak egy kis szelete a dolognak, ha ötven ehhez hasonló recept nem lett tegnap körberöhögve, akkor egy se.

A második kommentet bennt hagytam, sőt szerintem meg is írtam, mi volt vele a probléma. Nézz meg más posztokat, csúnyább anyázások és kritikák is maradtak már bent, meg mondjuk kellő mennyiségű kommentnél igazából teszek is rája. De ez annyira teljesen homálytalanul és 1997' állt hozzá az egész internethez, meg vont le téves következtetést egy téves alaptézisből, hogy inkább kiszedtem, mert nézni is rossz volt. A hideg is kirázott.

Bartush 2013.12.13. 11:36:01

Mi volt a blogbejegyzés célja? Lehúzzon ismeretlen embereket? Szerintem egy csomó nagyon jó recept van a nosalty-n, a kedvenceidből nem lesz blogbejegyzés vagy nincs olyan vagy nem tudsz főzni?

Média Panda 2013.12.13. 11:41:31

@Bartush: édes fiam, olvasd vissza a kommenteket. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg jó recept van nosalty-n. Mondjuk ezek nem azok. Sőt, ezek még a recept fogalmát se teljesítik. Tada.wav

G2 2013.12.13. 11:42:08

Megmondom mi a baj, mert két komment után se jött le. A mocskolódós stílusod, hogy lebazmegezed, leszarozod, letakarodjozol bárkit és bármit csak úgy. Hogy ilyen stílusban állítasz pellengérre más embereket, miközben ezzel inkább magadat minősíted. Hát ez a gáz. Egyébként nézzük a te teljesítményedet: vajon saját ihletből született ez a poszt vagy már felkapta korábban a témát a net? (majd ezt úgyis megválaszolod) Képeket te kerested, vagy csak újraközölted? írtál melléjük cseppet sem vicces de legalább közönséges kommentárt, és voilá, kész a poszt. Elégedetten dőltél hátra, miután elküldted? Büszke vagy a minőségére, a stílusra, a teljesítményre?

Összehasonlításképpen íme egy poszt, ami ugyanezt a témát dolgozza fel, csak éppen stílusosan, és nem fikázásban merül ki a produkció: 444.hu/2013/12/12/edd-meg-palvin-barbarat-kostold-meg-rogan-antal-kedvencet/

Média Panda 2013.12.13. 11:51:42

@G2: első bekezdésre: all of the above.

légyszíves a 444-et, ahol káposztát rohasztanak a főszerk utasítására, ne állítsd be példának semmilyen témakörben, mert menten sírva fakadok. Attól sajnos szerintem ez az egész még marad ciki, témával, alapanyaggal együtt, és ezen a párizsiba vágott LV logó és Palvan Barbi neve / arca se tud segíteni. Nehari, bocsika, és sorryka, de nem fogom upbeat-optimizmussal palástolni a véleményem, ha ciki, akkor ciki, nem kell szépíteni rajta.

Bartush 2013.12.13. 11:55:05

@Média Panda: tudod a lekezelő mocskolódós stílus elképesztő. Inkább stílustalan vagy mondhatni. Eddig sem olvastalak, de most sem foglak. Sajnálom, hogy az ilyen görények is nyilvánosságot kapnak.

Média Panda 2013.12.13. 12:00:16

@Bartush: Most akkor lekezelő a stílus, vagy stílustalan? Döntsd el pls, mert a kettő egyszerre nem megy. Tovább a panda nem görény, bár egészen hasonlít a kettő. További kellemes olvasást!

Csumpitáz Béla 2013.12.13. 12:15:13

szerintem semmi baj nincs ezekkel az ételekkel, ha nem étterembe pénzért adják. Az hogy otthon ilyet készít valaki azzal semmi gond nincs. A kisgyerekes /2-4 év közöttiek/ szülőknek pedig kifejezetten jól jöhet, amikor próbálják a szendvicset "eladni" a gyereknek.
A mai világban mindenki minden hülyeséget, minden bakit, minden viccesnek szánt dolgot kirak valamelyik közösségi oldalra. Aztán némelyikből "sláger" lesz és gyorsan körbejár, majd 1 hét múlva már senki sem emlékszik rá.
Nyilván lehet ezekből válogatást készíteni, a YouTube is tele van ilyen videóválogatásokkal. És akkor pl. az ebben szereplő gördeszkásokról is lehetne egy posztot írni, hogy milyen hülye bénák ezek, a gördeszkások szégyenei stb.

Ez a poszt se tett mást. Ez pedig elég kevés, ehhez nem kell billentyűt "ragadni".

G2 2013.12.13. 12:19:49

Csak ezt az egy általam linkelt cikket olvastam el a 444-en, és öszehasonlítva a tieddel, ég és föld a különbség. Stílusban, hozzáadott értékben, humorosságban.
Egyébként ha te leszólod a körözöttes szendvicset, mert az nem recept, akkor a te fröcsögéssel kommentált képeid sem minősíthetőek posztnak. Analgóiával élve: ez egy szaros szendvics.
Egyébként nem igazán válaszoltál arra, hogy legalább saját ötletből írtad-e ezt a valamit, vagy csak gyakorlatilag reblogoltad a képeket. Valahogy amikor tényekről van szó, csak a terelés megy neked, meg a lekezelő felsőbbrendű stílus, amivel osztod az észt. Talán nézd meg a kommentelők arányát, mennyien dícsérik a pordukciódat, és mennyien ítélik el.

Média Panda 2013.12.13. 12:28:38

@G2: 4:5 arányban. Nekem megfelel, rosszabb is volt már. Pláne, mivel olyan kommentelő nagyságok, mint te, hat kommentből négyet beáldoznak ide. Fikázni. Egy posztot, aminek a fikázás volt a default mikéntje. Ez nagy szó.

Végül is hat helyen van leírva, hogy TUMBLR-jelenségről van írva a poszt, ha te ebből azt szűrted le, hogy saját ötlet alapján felmentem a nosalty-ra azzal a feltett szándékkal, hogy én belekötök a hidegtálakba és vajaskenyerekbe, amiknek arca van, én tényleg nem tudok mi tenni veled.

Szép analógia a szendvicsről a szaros szendvicsre ugrás, de az ugye megvan, hogy ebben az esetben te vagy a hangosan zümmögő lény a szaros szendvicsen? Zimme-zumm. Ráadásul a leghangosabb légy, nem is kevesebb.

.loretta · http://popkult.blog.hu/ 2013.12.13. 12:52:20

Értem én a problémád, de elég ronda módját választottad a kifejezésnek. Én sem tálalnám azt a pávát jószívvel a karácsonyi vacsorán, bár a "mókás körözöttes szendvics" biztos sikert arat gyerekzsúrokon.
Mindenféle kritikának megvan a módja és a helyénvalósága, ahogy a közönsége is, de a tálalását kicsit még át kellene gondolni. Azt hiszem, ez az a helyzet, amikor visszafelé sül el a fegyver, hisz a te stílusod, még annak az izléstelen pávának a tálalási küszöbét sem éri el.
A kritikádban semmiféle intellektuális félmondatot sem bírok felfedezni, mindössze egy bal lábbal kelt, önimádó, "káromkodok-akkor-kurva-menő vagyok" típusú felszínes értekrendű puzsérmajom* fröcsögése.
A kommentek helyett inkább a cikket törölném...

*félreértés ne essék, ez nem Puzsér leszólása akar lenni, hanem arra való utalás, hogy mennyire rosszul sül el, ha a káromkodás és parasztság nem párosul semmiféle szakértelemmel.

Média Panda 2013.12.13. 12:59:48

@.loretta: Kedves Loretta! Javaslom Puzsér alábbi előadását: "Apa azért iszik, mert te sírsz."

Összesen hat káromkodás van a posztban, de ebbe már beleszámoltam a gecót is.

tecsóba sose többé 2013.12.13. 15:03:47

Imádtam a nosalty-t, amíg az ilyenek nem kezdtek el trollkodni rajta.
Ha ezeket 40-es szingli pasik csinálták volna, még büszke is lennék rájuk, hogy feltalálják magukat a konyhában.
De az én párom és lányaim felállnának az asztaltól, ha efféle droidokat szolgálnék fel.
Valami szűrőrendszer nem ártana.

Lakásfelújítás1 Kft 2013.12.13. 15:12:33

Nekem nagyon úgy jön le, hogy a posztoló le szeretné járatni a nosalalty-t, vagy irigy rá.
Ugyan melyik lehet igaz? Azért a nosalty letett már valamit az asztalra.
Ugyan a posztoló is?

Na hagyjuk a témát,,,

Soha nem kedveltem a trollkodást. Fel lehet ezeket a recepteket fogni másképp is!
" Kreatív étkek tárháza! "

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.13. 15:32:39

@Média Panda: Te, ha szörnyülködni akarsz, akkor látogass el a mindmegettére. Ott van az igazi kemény mag, valódi ultrák, Morzsálós Mirzával (vagy hogy a bánatba hívják) és a morzsikákkal (nem, ez nem vicc, tényleg így hívja magát az "udvartartás"). És ők is sokszor "végigsöpörtek" már a közösség médián. Az nem tűnt fel? Ja, nem.
Mna, ahhoz képest a nosalty egy decens, normális hely. A posztod meg csak sima fikázás. Valóban, a kiragadott receptek nem éppen ütik meg az általánosan felfogott recept kategóriát, de b.szod, nem keresel rá, nem látod. A "közösségi médiában" ugyanúgy ... nem követed, nem látod. Ezeket a "recepteket" csak akkor látod, ha akarod. Ha fikázni akarod. Persze te blogod ...

Algopirin 2013.12.13. 15:46:36

mi is ennek a posztnak a lényege?

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2013.12.13. 16:09:26

Ez a Vidék Íze magazin legújabb száma? :)

evedze levites 2013.12.13. 16:16:15

neked mifaszom bajod van ember?! minek szántál akár 2 másodpercet erre az írásra??

Média Panda 2013.12.13. 16:25:31

@evedze levites: ennél többet kár lett volna, szerintem.

motoroskonyhaja 2013.12.13. 16:38:03

Szerintem a többség félreérti a postot.

Persze jó dolog röhögni mások "kissé" bizarr "kreativitásán" (ezért is söpört több csatornán is végig a válogatás). De valljuk be: ezek tényleg egy Nosaltyra valók? Nem. Kreatívak? Nem. Még akkor sem, ha szívvel-lélekkel készítették őket, kedveskedni akartak velük barátoknak, családnak, stb. Ráadásul -ahogy a poster megjegyezte- a legtöbb nem is recept.

SarahConnor 2013.12.13. 16:58:46

Szerintem annál ártatlanabb dolgot az egész neten nem fogsz találni, mint hogy egy anyuka egy receptoldalon megosztja, hogyan csinált a gyerkőcöknek bárányos és nyuszis szendvicset. Lehet a létjogosultságát megkérdőjelezni, csak minek.

milu vagyok:) 2013.12.13. 17:29:48

A Nosalty nem Michelin training guide.
Azért jött létre, hogy hétköznapi emberek ötleteket, praktikákat, recepteket cseréljenek. Gyerekként imádtam, ha ilyen polipos hülyeségeket, vagy vicces szendvicseket kaptam, és ha a fiam egy picit nagyobb lesz, nyilván ő is fog lelkesedni ezért. Mivel ő például nem használ még internetet, kénytelen leszek neki én ötletet meríteni a Nosaltyból, ha akarok neki egy vidám reggelt okozni.
A poszt egyetlen értelme így az volt, hogy megtudtam, ilyenek is vannak a Nosaltyn.
Az meg, hogy miért kell ruppótlan paraszt módjára fröcsögni mások szórakozásáról, mindezt nevekkel, nos ez téged minősít.

Shopping 2013.12.13. 17:30:14

Mekkora prolik!!
Ilyet régen láttam már!

A "cicis torta" a legalja.
Bár a "virsli polip" is súlyos ízlészavarról árulkodik.

zsírmalac 2013.12.13. 17:31:22

@Média Panda: "Nem lesz valamiből RECEPT egy csapásra, attól, hogy egy vajas kenyeret addig sanyargatsz, hogy nyuszis lesz."
Teljesen jogos. Ezzel együtt a kirohanásod sokkal fárasztóbb és röhejesebb, mint maguk a nemrecept-receptek.
Egyszerűen kellene nekik egy új kategóriát nyitni (gyerekkaja-dizájnötletek, vicces ételdizájn - a csöcstortát nyilván ez utóbbi kategóriába kell feltölteni - vagy mittudomén), vagy ha létezik ilyen kategória, abba átmozgatni őket. Esetleg javasolhatnád is az oldal készítőinek.

zsírmalac 2013.12.13. 17:40:22

@motoroskonyhaja: Nem vagyok Nosalty-júzer, de általánosságban úgy vélem, ezt határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon. Amennyire én látom, van itt mindenféle "szintű" recept. Ha a felhasználók egy részének tetszene az efféle kis ötletek, taláhassák meg őket a megfelelő kategóriában, és kész. Nem hiszem, hogy ettől sérül a fenenagy gourmet-öntudat.

Média Panda 2013.12.13. 17:40:49

@milu vagyok:): figyelj, kinek mi, ez esetben örülök, hogy segíthettem.

A ruppótlan paraszt szerkezetből meg legalább tudom, hogy tumblr irányból konvergáltál ide. Csájuhásznál nézz körül, ő emelt ki rengetg ilyet.

zsírmalac 2013.12.13. 17:41:09

@zsírmalac: "ezt határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon"
Helyesen: "határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon" (felszólító módban).

Gabbesz 2013.12.13. 17:41:37

Médiapanda: A szerzők legalább megpróbáltak alkotni valamit. Te rombolni tudsz. Ez pont a 11 hónapos fiam szintje. Csak ő ki fogja nőni...

Média Panda 2013.12.13. 17:58:47

@Gabbesz: hogy mondod? Attól, hogy én szarrá fikázok egy "receptet", mégis mit rombolok le? Lótuszt se, kedvesem. Attól a recept nem megy tönkre, sőt, mint a kommentekből kiderült, még volt aki pont így talált rá a pávakánaánra. Se cikibb nem lesz, se kevésbé ciki, neked lesz róla véleményed, de tönkre biztos nem megy tőle. Az meg kvázi eléggé a rombolás alapfeltétele lenne.

De tessék, lásd kivel van dolgod, építő jelleggel javaslok egy tortát, egy hónap alatt gondolom megoldod, a nosalty legjobb anyaga torta témában, ez szinte biztos:

klementajn.tumblr.com/post/69887429630/mikor-mar-azt-hittem-hogy-ennel-jobb-torta

További kellemes olvasást.

Aiofe 2013.12.13. 18:04:08

Hát ez gusztustalan. Mármint a poszt, meg az írója. Ezeket valaki lelkesen megalkotta, lefotózta, megosztotta. Ha virslit, hát virslit. Valószínűleg a posztoló kaviárral töltött homárt eszik lazacsalátával mindennap, de legalábbis báránybordát. A modorosblog is kiakadna ennyi modorosság láttán. Virsli, fúj, szalámi fúj, körözött fúj. Száraz kenyeret etetnék veled, míg nem könyörögsz valamelyikért ezek közül.

Média Panda 2013.12.13. 18:07:25

@Aiofe: Nem a virsli a gond, de le van írva. Gulyásleves: remek. Gulyásleves állatszobor formában: kevésbé. A vajaskenyér jó dolog. De nem lesz recept belőle, akkor se, ha LV logós párizsit teszel rá. Vagy belefaragsz egy arcképet. Sorry.

motoroskonyhaja 2013.12.13. 18:21:38

@zsírmalac: én sem vagyok nosalty user, de -mint a legnagyobb hazai receptgyűjtemény- nem hiszem, hogy ezek az alkotások az erősségeit növelnék az oldalnak (hogy egy sarkított példával éljek: nem hiszem, hogy szerencsés lenne ha a LINDT termékpalettáján megjelennének tejbevonó masszával készült dolgok :). Viszont tagadhatatlan hogy van rá igény, hiszen lelkes otthoni emberkék küldözgetik be ezeket. Az ötleted viszont tetszik (egy másik hozzászólásban írtad): lehetne ezeknek egy külön kategória, akkor elfogadhatóbbak lennének, nem jönne szembe az általános kategóriákon belül.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2013.12.13. 18:29:20

A képeken megjelenő "receptek", a magyar gasztronómia Sas Tamás filmjei, aranyosak, de vércikik. Nem szeretem ezt a csöpögő naivitást, meg a "de ők csak jót akartak" hozzállást a hozzászólók részéről. Nyilván az én kritikus és anyázós stílusommal is sokaknak meggyűlne a gondja, de pontosan értem mi a gondja Pandának.
Keep it up ;)

új nick hozzáadása (törölt) 2013.12.13. 19:25:01

Nahát, ennyi büdös paraszt prolit egy rakáson - a posztolóval az élen - nem látott még a világ. Nektek az a gyönyör, ha fikázhattok valamit csordaszellemben? Hát beszarok, Veér András pótrendelést kérne, ha még élne. Gyökerek...

Média Panda 2013.12.13. 19:43:10

@új nick hozzáadása: Isten hozott az Internet világában.
süti beállítások módosítása