Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Bajnai Gordon a saját kezével vágja pofán Orbánt

Bajnai Gordon a saját kezével vágja pofán Orbánt

// írta: Média Panda - kategóriák: politika, választás, orbán, fidesz, hazai, összefogás


Viktor, há' saját magad ütöd!

Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy elánnal kezdek, majd elcsuklik a hangom" mondataitól általában a hátamon feláll a szőr.

Szépen sikerült átvenniük azt, amiről a blogoszférában a polbloggerek java már lehozott egy posztot, miszerint no, hát Viktor nem ezt mondta Paksról, mikor ellenzékben volt! Hazaárulás, puccs, minden. És most ez ügyesen ráfűzte Gordon és csapata egy videóra - nem tudom, hogy a Rambó verset szaval mémnek volt-e szerepe a dologban, de ha igen, nekem az se baj. Tényleg, ügyesen lett megcsinálva a videó maga, csak dícsérni lehet, mert ez az első videó Bajnai Gordonról, amit ha megnézek, nem az jut eszembe, hogy egy ilyen töketlen alakra akkor se szavaznék, ha az államcsőd a B opció.

És a fekete leves

Van az is. A videót Gordonék arra fűzték fel, hogy még Viktor szerint is mennie kell Viktornak, ami nagyon jó, nagyon szép, nagyon ügyes (átvett) találat, minőségi megvalósítással. Van azonban egy olyan üzenete is, amit Bajnaiék vagy nem gondoltak végig, vagy tesznek rá: miszerint akkor a teljes magyar baloldal és jobboldal felcserélhető.

Igen, akkor mi nyomtuk Paksot, és Viktor kiabált ellene, most ők nyomják, és mi kiabálunk ellene.  Bocsánat, mint azt kommentben jelezték, itt Viktor másik témában beszélt, szintén oroszok, de nem Paks. Viszont valahogy az jön le a videóból, hogy Bajnai Gordon felcserélhető Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenccel, bárkivel. Mindegy ki ül oda. Ami annyira nem frankó, nekik pont azt kéne sugallni a videóval, hogy

Mi nem olyanok vagyunk, mint azok

Ehelyett a videó azt adja le igazából, hogy tökugyanolyanok vagyunk, mint azok. Ez szerintem annyira nem jó dolog. Mert így maximum ott arat sikert, ahol már eleve utálják Viktort - azoknak meg kár a marketing, de tényleg. Nem rájuk kéne fókuszálnia se Bajnai Gordonnak, se az Összefogásnak.

És van a videónak még egy másik vonulata, ami miatt lehet, hogy nem véletlenül jutott eszembe a Rambó verset szaval dolog: ugye ez a videó tévét az életben nem fog látni. Ergó az egyetlen esélye, hogy szépen elterjed neten, majd osztogatják egymásnak az emberek. Hát, annyit mindenesetre elért, hogy én írtam róla pár sort.

Vegyes érzelmekkel, mert elsőre nagyon tetszett, csak aztán kicsit végig gondoltam a tényleges üzenetet. Akkor meg már nem annyira. De ötletre, megvalósításra, ez az eddigi legjobb próbálkozás az Összefogás színeiben, Mesterházy pl. a kanyarban sincs semmiféle ilyen jellegű anyaggal. Ami mondjuk nagyon gáz részéről, szerintem. 

komment
süti beállítások módosítása