Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ilyen lett az új Panda
r:hajónapló

Ilyen lett az új Panda

Március 15. alkalmából lefrissült a dizány, szeressétek! Valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy nemzeti ünnepkor szépülünk.

// írta: Média Panda - kategóriák: hajónapló

hs_mp2.jpg

Na, akkor tömören

Azt gondolom mindenki látja elsőre, hogy az új index dizájnját sikerült lemajmolni photoshopban. Azért, mert nekem nagyon tetszik: szép, letisztult, de nem túl csicsa. Imádom. Úgyhogy nem voltam rest pixelt tologatni addig, amíg nekem is ki nem jött valami hasonló. A drága blog.hu csapatából a még drágább Stefanie meg volt olyan tündér, hogy szépen lekódolta nekem. Ezúton is millió puszi, meg tonna csoki!

Mi változik még?

Külön fogom venni a jónőkontentet, egyszerűen azért, mert úgy átláthatóbb. Tudom, hülyeség szétdobni a kontentet kétfelé, meg minden, de valahogy jó ötletnek tűnik, aztán majd max mégse. De valahogy zavart itt. A logót meg nem tudom, hogy maradjon-e ilyen ugrálós, ha majd nagyon sokan sírnak rá, vagy engem elkezd zavarni, akkor megint Statikus lesz.

Szeressétek, vagy ne, de mostantól ilyen lesz egy darabig. Panda balra el.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefanie · http://blog.hu 2014.03.15. 22:23:21

Nagyon szívesen! A fizetségem se légy rest törleszteni (;
süti beállítások módosítása