Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az ember, akinek 558 millió forintjába került egy kiadós rasszista "négerezés"

Az ember, akinek 558 millió forintjába került egy kiadós rasszista "négerezés"

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, botrány, rasszizmus

w640.jpg

Donald Sterlingnél csúnyábban senki nem káromkodhatott a mai napon. Ahogy az Index is megírta a kisszínes mindeközben rovatába, az úriember péniszét egy kiszivárgott hangfelvétel verte bele a csalánba, méghozzá nem is kicsit. Ez hangzik el lényegében:

"...az LA Clippers NBA-csapat tulajdonosa, Donald Sterling, aki egy kiszivárgott hangfelvételen azt mondja a csajának, hogy ne mutatkozzon feketékkel, ne szelfizzen feketékkel és ne hozzon feketéket a csapat meccseire."

Ez már önmagában furcsa egy embertől, akinek a kosárlabdacsapatában összesen kettő, vagy három fehér játszik. Az esetet kapcsán még Barack Obama is rosszallását fejezte ki, de Snoop Dog meg egyenesen elküldte az anyjába a csávót.

A legnagyobbat azonban mégis az NBA ütötte emberünkön: rácsaptak egy örök életre szóló tiltást, ahogy kell egy ilyen PR shitstorm után, aztán pedig ezt még megfejelték egy cirka 2,5 millió dolláros bírsággal - forintosítva ez olyan 558 millió magyar pénznek felel meg. Gondolom örült. Ráadásul az NBA nyomást is gyakorol emberünkre, hogy adja el a csapatot, amit szerintem meg is fog tenni.

Itt az ominózus hangfelvétel angol felirattal, angolul jól értőknek persze.

42 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACISAJT 2014.04.30. 08:51:42

Érdekes történet.
Egy 80 éves, nyugodtan nevezhetjük őt is "holokauszttúlélőnek", klubtulajdonos és huszonéves " barátnője" magán (!) telefonbeszélgetése a hétvégén szivárgott ki, egy nagy amerikai pletykalap, a TMZ szerezte meg a felvételt, amit azóta a nő ügyvédje hitelesnek nyilvánított.
Hogyan "szivároghat" ki egy telefonbeszélgetés? Elsősorban úgy hogy valaki felveszi.Majd eljuttatja azt a megfelelő orgánumhoz.
(Amúgy a huszonéves "barátnő" néger, részeg vezetésért már le volt tartoztatva korábban és se szeri se száma az ajándékoknak amiket kapott szolgálataiért)

A felvételen perceken át veszekednek, amiért a lány olyan fényképet töltött fel instagramjára, melyen egy fekete férfival mutatkozik, akit nem neveznek meg a beszélgetésben.(Magic Johnson amúgy).
Sterling ezt a képet nehezményezte, azt mondta szabadidejében azt csinál, amit akar, de ne ilyen képet közvetítsen magáról a világnak.

- Miért kell ezt a világ szeme elé tárni, és miért kell őket a meccseimre elhozni?
- Hogy miért viszek feketéket a meccseidre...
- Mindegy, fejezzük be, nem akarok erről beszélni.
- Sajnálom, hogy így érzel.
- Annyira így érzek, hogy emiatt vége lehet a kapcsolatunknak.

Sterling azt mondta, az se zavarja, hogy ha feketékkel fekszik le a barátnője, de ne ezt a képet közvetítse a világ felé.

És akkor kitört a botrány. Már Obama is benne van, meg az NBA meg Jesse Jackson...
Őrület. Vagy grand guignol, franciául.

2014.04.30. 08:54:42

Liberálterror. Miért ne mondhatna ilyet egy magánbeszélgetésben a barátnőjének? A világ megőrült.

Egyallampolgar 2014.04.30. 08:58:58

Milyen rossz írás ez!

" csúnyábban senki nem káromkodhatott a mai napon."
Mert? Hány legalább ilyen taplóság hangzik el világszerte? Készült erről talán mérés ami kimutatta ezt valszeg azért mert a magyar dicsőség kurucinf éppen le volt kapcsolva?

" az úriember péniszét egy kiszivárgott hangfelvétel verte bele a csalánba,"
Francokat. Sterlingről régóta sejtették, hogy egy nagy bunkó. Hát most kiszivárgott. SAJÁT maga idézte elő a helyzetet. 30 év alatt megesik hogy előkerül mondjuk egy hangfelvétel.

Ő egyébként "csak" egy tulajdonos. Az nagyobb gáz, hogy itthon egy bíró hivatalból ír le rasszista kijelentéseket. S ez sem lenne gáz, de nem mondott le a bírói kamarában senki. Az igázságügyi minisztet sem nyújtott be lemondást.
Putyinféle cinikus csőcselékké válunk mi is.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2014.04.30. 09:04:11

@Egyallampolgar: No megjött az agyatlan ballibbant.Gondolom az nem zavar,mikor az elvtársaid habzó pofával parasztoznak,náciznak,fasisztáznak?

Más.
en.wikipedia.org/wiki/Donald_Sterling
Sterling Tokowitz Stein
"His parents, Susan and Mickey, were Jewish immigrants"

Egy kávét kérnék.

pocaklakó minimanó 2014.04.30. 09:08:35

Az érthető, hogy kitiltják. Azt viszont nem értem - és valószínűleg nem is tudják megmagyarázni majd sehol sem -, hogy ezért miért kell elvenni a klubját?

És arra is kíváncsi vagyok, hogy az ADL mikor fogja Obamát lenácizni. :)

TGabi 2014.04.30. 09:11:49

Normális országokban következménye van az ilyen mondásoknak - akárki is mondta. Ott nem úgy van, hogy a széljobbos párt alig érettségizett idiótája házi üzenőfüzetként tart fent másokat alázó újnáci hírportálokat, amire a hatóságok csak vonogatják a vállukat, mert "szólásszabadság van"

sundokaan 2014.04.30. 09:24:45

Gyanítom az öreget ki akarták penderíteni egyébként is. Egy ilyen befolyásos figurának biztos van pár ellensége. A csajszit - aki nyilván nem a pénzéért (LOL) szerette az öreget - kidobta, ezért az bosszúból nyilvánosságra hozta a magánbeszélgetést. Kisemmizték egy lehallgatott magánbeszélgetés alapján. Kissé aránytévesztés... Nem védem a rasszizmust, de az öreg nem akart feketéket mészárolni, csak fura elvei vannak. Az öreg dobni akarja, mert rájött, hogy ribi, az meg folyamatosan provokálja. Érdemes meghallgatni a beszélgetést: www.tmz.com/videos/0_wkuhmkt8
A ügy plusz pikantériája: "His parents, Susan and Mickey, were Jewish immigrants." en.wikipedia.org/wiki/Donald_Sterling

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.04.30. 09:26:11

@TGabi: Az egy dolog,de miért kell valakinek mindenkit szeretnie?
És ez egy magánbeszélgetés volt.
Senki nem várhatja el,hogy őt mindenki szeresse.
Mert senkitől nem várható el,hogy mindenkit szeressen.

Reszelő Aladár 2014.04.30. 09:28:15

Mondjuk az érdekes lett volna, ha egy fekete küldi messzire a fehéreket... Vagy amikor simán lenáciznak valakit, mert nem annyira liberális, mint az "elvárt".

Amúgy érdekes lesz a dolog kimenetele, pár ügyvéd fog majd fellebbezni, ahol összeraknak egy ilyen-olyan esküdtszéket, és földbe gyalulják a csajt, hisz mindene megvolt, csak annyi lett volna a feladat, hog ne posztoljon minden skalpot. És megállapítják, hogy Donald barátunk ki sem ejtette a fekete szót. Erre ki lehet dobni az ablakon pár 10 milliót, és az ügyvédek vehetnek még néhány palotát. A TMZ kaszál.

_most_ 2014.04.30. 09:29:09

korrekt büntetés, meg kell értenie mindenkinek végre, hogy a rasszizmusra a zéró tolerancia elve érvényesül, főleg a sportban.

2014.04.30. 09:35:24

@_most_: csakhogy ez nem főleg a sportban, hanem főleg egy magánbeszélgetésben történt. De ti szeretitek a gondolatrendőrséget.

sírjatok 2014.04.30. 09:39:23

@shitgun: arról nem beszélve, hogy ezzel konkrétan mekkora kárt okozott? Nem lincselt meg senkit, nem rúgott ki senkit azért mert fekete. Mondani meg hadd mondjon már amit akar.

2014.04.30. 09:41:43

@sírjatok: nemnem, mondani csak azt szabad, ami szép, és az a szép, amit az önmagát a szép meghatározására felkent kompánia annak nyilvánít. Más nem szép. Ha nem értenéd, legyen annyi elég, hogy ez így demokratikus. Ha ellenvetésed van, nos, az nem szép.

♔bаtyu♔ 2014.04.30. 09:46:37

TGabi
Normális országokban eleve nem a magadfajta mondja meg ki a náci.

Egyébként ez az öreg MAGÁNVÉLEMÉNYE.

Ez viszont a "Demokrat" blog véleménye: (Biztos sokat olvasod, mert magadfajta)
" Mi a nácizmus?
A nácizmus öt oszlopra támaszkodik, legfontosabb a soviniszta-nacionalizmus, vagyis a saját nemzet szerepének, múltjának, képességeinek mindenek felé helyezése, a többi nemzet degradálása, illetve bizonyos etnikumok alsóbbrendűnek és károsnak beállítása. "

Itt pedig egy ember, aki a demokrat blog szerint náci:
nemzeti.net/izraeli-miniszterhelyettes-meg-a-homokos-zsidok-is-magasabb-renduek-a-gojoknal-1688689.html

Kelly és a szexi dög 2014.04.30. 10:20:12

Rasszista zsidó?
De hát ilyen nem létezhet...!

Muad\\\'Dib 2014.04.30. 10:20:19

@_most_:
Tényleg, Most márt ott tartunk, hogy az a "demokrata" hozzáállás, ha a magánbeszélgetések miatt is büntetnek valakit? Tulajdonképpen valóban van ilyen demokrácia is. Úgy hívják Észak-Korea. Eljut ámerika is oda lassan, elég megnézni milyen lelkesedéssel zárja börtönbe a saját állampolgárait...

vezér01 2014.04.30. 11:12:30

Látjátok?! Én időben szóltam,hogy a Jobbikot be kell tiltani! Mostanra már a zsidókat is megfertőzte rasszizmusával ! Nem hallgattatok rám,magatokra vessetek ! (:

TGabi 2014.04.30. 11:21:33

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ez igaz. Csak 1 normális gondolkodásmódú ember ezt a szempontot nem valláshoz/ etnikai származáshoz köti, hanem az illető viselkedéséhez.

Ez az, ami a fasisztáknak magas, mint tücsöknek a villanyzongora.

sírjatok 2014.04.30. 11:25:47

@TGabi: eeegen eegen, merhogy vannak a csúnyabuta rasszistákok meg Ti, az Igazság Fényespáncélú Bajnokai, jajhaggyukmá' :)

TGabi 2014.04.30. 11:26:54

@♔bаtyu♔:

Mi az, hogy "magadfajta"? Én nem tartozom kisebbségekhez - csak 1 normális jogérzékű állampolgár vagyok, aki a kurucfost meg a sok kishitlert jó hangosan elkívánja a pi...- ba. Ja, meg mondjuk nem a 40-es években érzi magát és nem az ilyen lejárt lemezek alapján akar gondolkodni és élni.

Exploiter 2014.04.30. 11:30:15

Tehát ez így rendben van, hogy valakit százmilliókra büntessenek, csak a véleménye alapján, amit ráadásul nem is a nyilvánosságnak szánt beszélgetésben közöl valakivel.

Ööö, nem mintha sajnálnám a csórit, de hadd kérdezzem már meg, hogy aki ezzel egyetért, az úgy általában véve normálisnak tartja magát...?

TGabi 2014.04.30. 11:31:06

@wanker cunt:

És miért gondolod, hogy aki nem ért egyet a nácizmussal, azok szerint nincs hülye zsidó is? Van - mint ahogy minden társadalomban, népcsoportban vannak hülyék. a jobbik mindegyik tagja pl. a haza szégyene. holott "magyar", ugyebár.

Muad\\\'Dib 2014.04.30. 11:32:59

@TGabi:
Ahhha, mert magánbeszélgetése alapján valaki tönkretenni, az ám a demokratikus dolog. Szerintem nem ugyanazt értjük demokrácia alatt. Az én demokráciafelfogásomba nem fér bele, két fél magánbeszélgetése alapján olyan büntetés kiszabása, mintha nagy nyilvánosság előtt kirívóan közösségellenesen viselkedett volna. Tulajdonképpen a legsötétebb diktatúrák sajátja volt mindig is a magánszféra megfigyelése, és a nem tetsző viselkedés büntetése.

TGabi 2014.04.30. 11:44:06

@Reszelő Aladár:

Amúgy van fekete náci is - aki ki akarja rekeszteni a fehéreket. Az ugyanolyan rasszizmus. Vagy pl. a ruandai mészárlás - ott hutu ölt tuszit és kb. azzal az intenzitással ugrott egymásnak a fekete lakosság, mint a nácizmusban az egyéb országok -pl. lengyel, magyar - lakossága a saját honfitársaiknak.

Szóval szar embernek lenni nem nemzetiségtől függ.

MACISAJT 2014.04.30. 11:44:44

@pocaklakó minimanó: ("Az érthető, hogy kitiltják. Azt viszont nem értem - és valószínűleg nem is tudják megmagyarázni majd sehol sem -, hogy ezért miért kell elvenni a klubját?")

Röviden elmondom(ha még szabad).
Három hónappal ezelőtt az NBA főnöke, David Stern elköszönt.
Utóda egy másik, Adam Silver lett.

És a Steven Spielberg-Katzmann-Geffen féle SKG filmipari társaságból a Geffen David kinézte magának a Clipperst.
Mit ad Isten, Magic Johnsonnal, mint kosárlabdás arccal.
('Hollywood billionaire David Geffen is interested in buying the Los Angeles Clippers, he told TheWrap on Tuesday.')
Innentől kezdve ment a dolog sínen.
A ribi provokált és felvette, a TMZ meg készen állt a közlésre, Adam Silver és az NBA komisszárja meg ugrásra készen állt.És még valami.
Az NBA is ugyanolyan maffia mint a Federal Reserve Bank(ami szerepe szerint ugyebár az amerikai jegybank volna, ha..)
30 darab tulajdonos osztotta el az NBA-nek nevezett tortát anno és megállapodtak hogy ha közülük legalább 75% szavazat megvan, akkor a közülük kipecézett tulaj köteles eladni a csapatát.
Márpedig most Adam Silver szállítja a 75%-ot.

Mindenki jól jár.
A ribi mert "média hősnő lett" és bőséggel kap majd honoráriumot.
A TMZ mert a sztorit megszerezte.
Az "új" zsidók mert megkapják az áhított klubot.
Adam Silver mert három hónappal beiktatása után máris "antirasszista lovagként2 adhatja elő magát.
Sőt, végük még Sterling Tokowitz Stein is jól jár, 12,5 millióért vette a Clippert és most több száz milliót kap a klubért. Ami már 80 évesen amúgy is minek neki...

A hülyék meg erkölcsi tanulságokat keresnek..:P
Muhaha.

TGabi 2014.04.30. 11:47:18

@Muad\\\'Dib:

Na, a kuruc infó olvasótábora - akik mindenkit dobálnak ki a netre személyes adatokkal együtt csak azért, mert nem jól áll a haja vagy nem tetszik "az orra", az ne pofázzon itt a személyiségi jogokról. Mivelhogy minden megnyilvánulása ezzel szembemegy.

sírjatok 2014.04.30. 11:50:22

" Mivelhogy minden megnyilvánulása ezzel szembemegy. "

a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

Muad\\\'Dib 2014.04.30. 11:53:44

@TGabi:
Ki a fa*zomat érdekel a kuruc? Vagy neked ők a mérce?

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2014.04.30. 12:57:09

Jól szervezett lejárató kampány, találtak az öregen egy fogást, kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Az a 2,5 M neki annyi mint nekem kb. 25.000 forint büntetés, csak mielőtt nagyon állna a "liberális" cerka.
Kell valakinek a klubja, valószínűleg:).Úgy jár(t) mint Strauss Kahn.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:15:47

Mekkora bullshit a cikk.

Az NBA mióta róhat ki bírságot? Az valami hatóság, vagy mi?

Persze a források hiányoznak a cikkből, nehogy már kiderüljön mi volt valójában.

CJKrisz 2014.04.30. 13:59:06

Jól van, előbb utóbb csak eljutunk az orwelli gondolatbűnözésig is. Arra gondolok, hogy kirabolok egy bankot és lecsuknak érte 10 évre. Egy magánbeszélgetésben meg miért is ne mondhatnék azt, amit akarok? Pont az ilyen idióta esetekkel vívják ki maguk ellen az ellenszenvet a feketék, zsidók, illetve az összes többi "mártír". Mert hogy őket kirekesztik. Izraelben pl. csak zsidó lehet tisztségviselő. Kik is akkor a kirekesztők? Holokausztot tagadni bűncselekmény. Tatárjárást, I. Világháborút, vagy épp a Kennedy gyilkosságot tagadni miért nem? Miért van pont az az egy kipécézve, hogy márpedig azt tilos? Milyen alapon? Kissé már a középkori inkvizíciót vizionálja a dolog. 21. század!
A fenti esetben az egy kicsit sem sértett törvényt, aki egy magánbeszélgetést nyilvánosságra hozott az azon szereplők beleegyezése nélkül. Ez a része meg tipikusan olyan, mint a Snowden ügy. Nem az a gané', aki gusztustalan módon, törvénytelenül lehallgat, hanem az, aki nyilvánosságra hozza azt. Az, hogy lehallgattak, nem baj. Az már igen, hogy tudja mindenki. Dejóóó... Ahogy fentebb már írták: megőrült a világ.

Narancskommunista (törölt) 2014.04.30. 14:09:21

@_most_:
Ez egy magánbeszélgetés volt, amit egyébként ha végighallgatsz, úgy tűnik, valószínűleg az volt a baja az öregnek, hogy a személyes kurvája ( = kitartott barátnője) nyilvánosan mutatkozott azokkal a fekákkal, akik kúrogatták. Hogy ezt mennyire rasszista módon fejezte ki, azon vitatkozhatnánk, azonban nehogy már egy magánbeszélgetés esetén várjuk el valakitől a PC elveket.

Elmondom neked, hogy mi például itthon az asszonnyal rengeteg olyan szöveget megeresztünk poénból, amit ha valaki laikus szemlélőként végighallgatna, nem értené a szarkazmust (mert az ilyen jellegű beszélgetéseink mindig szarkasztikusak), és azt hogy valójában éppen a rasszistákon gúnyolódunk, azt gondolná, hogy mekkora rasszisták vagyunk. Na most, ha én ismert ember lennék, ő meg elhagyna, és megutálna, majd kiszivárogtatná egy ilyen beszélgetésünket, akkor nyilván tönkre tudna engem tenni, szerinted az jogos lenne?

Ezzel most nem azt mondom, hogy az öreg ne lenne rasszista, mert nyilván a beszélgetés alapján úgy tűnik, hogy igen, de ítélkezni nem szabadna egy ilyen felvétel alapján, de úgy egyáltalán figyelembe venni nem szabadna, mert teljesen törvénytelen, ahogy ez kikerült, ráadásul ugye a kiszivárogtató ribanc 1000 ilyen beszélgetésből kiszivárogtathatta ezt az 1-et, ami lehet hogy 180 fokban ellenkező képet mutat erről az emberről, mint a többi 999, nem állítom, hogy így lenne, csak azt állítom, hogy ez a feltétel egy önkényes merítés egy magánéletből, amihez egyébként sem lenne semmi köze a világnak.

vezér01 2014.04.30. 15:53:41

Magyarországon a bírói engedély nélkül lehallgatott és rögzített telefon-beszélgetést még az ügyészség sem használhatja fel vádemelésre. Pedig,mint tudjuk,itt tombol a diktatúra.
Az USA-ban viszont ez megtörténhet,és egy magánszervezet is ítélkezhet és kiróhat milliós bírságokat. És mint tudjuk,az USA a demokrácia non plus ultrája.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.04.30. 16:48:26

@TGabi: ÁÁááááááá!Basszus!Szerintem meg náczi létemre demokratább vagyok sok demokratánál!
Mindenkinek meg lehet a saját véleménye!Főleg ebben az esetben egy MAGÁNbeszélgetésnél.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.04.30. 17:01:28

@MACISAJT: Fideszpatkány létedre,ez most kurvajó komment volt.
Elismerésem.
Ha nem lennétek fideszbarmok,jól ellennénk.
Amúgy elég tájékozott vagy ebben a témában.

Cervisia 2014.04.30. 17:46:09

Remélem nem fizeti ki a büntetést, és a csajtól is mindent visszaperel. Az is nonszensz, hogy a Silver gyerek jogot érez magának arra, hogy egy tulajdonost (aki ezáltal közvetve magának az NBA-nek is tulajdonosa!) kitilt a saját csapata meccseiről. Egy magánbeszélgetésért. Az öreg milliárdos, dollárban, és már nyolcvan éves, a helyében előbb vinném csődbe a Clipperst, mint hogy fizessek.

Éhesló 2014.04.30. 19:52:40

Mutyiban lehallgatott telefonon folytatott magáncsevej okán PC nigger terrorlegények vérfürdőt rendeznének egy zsidó milliárdos lincselésével.
Már csak egy KV kellene emellé a műsor mellé.

Vallástalan 2014.04.30. 20:39:34

A szólás szabadság nem mentesít a törvényeket betartó reakciók elkerülésétől. Az NBA nyugodtan megszakíthat vele minden minden üzleti kapcsolatot. Nem állami szerv. Sterling továbbra is azt gondol vagy mond amit akar. Csak viselnie kell a társadalom reakcióit is.

Hasonlóan, ha kitörölnék a hozzászólásaidat mindenféle indok nélkül, az se sértené a szólásszabadságodat. Ez a médiafelület nem köteles a kommentjeidet közölni. Lehetőséged van saját honlapot indítanod vagy a homlokodra írni a véleményed.

Aki gondolatbíróságozik meg pc diktatúrázik az nem érti az egészet.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 04:44:46

@AteistaKlubFan: Vagy töröljék az összes hozzászólásomat,vagy adják le mindet.
Lásd:@Narancskommunista: kommentjét.
Itt csak egy beszélgetést adtak ki.
Ki tudja milyen volt a többi?
süti beállítások módosítása