Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kannibál rendőr lett az új börtönszakács Manhattanben

Kannibál rendőr lett az új börtönszakács Manhattanben

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, botrány, bizarr

hopkins.jpg

A valóság torz humora néha egészen megdöbbentő: Gilberto Valle, egy New York-i rendőr lett a Metropolitan börtön egyik új szakácsa, és most ő főzhet a többi rabra. Gilbertót azért ítélték el, mert több nő megölésére, megfőzésésre, és megevésére találtak terveket a gépén. De legalább otthonosan mozog a konyhában.

"Remekül kitanulta a pizzakészítést" - nyilatkozta az anyja, Elizabeth Valle. A büszke anya szerint a fia pizzája olyan jó szokott lenni, hogy még az őrök is esznek belőle. A helyzet ironiáját érzi a többi rab is, akik viccelődni szoktak vele: "Ne álljatok túl közel a sütőhöz" - mondogatják egymásnak.

Jó poén, csak aztán nehogy eltűnjön tényleg pár rab.

A rendőr 2012-ben tett szert a "Cannibal Cop", vagyis Kannibál Zsaru becenévre, amikor a felesége az otthoni gépükön talált egy rakás photoshoppolt képet, meg mindenféle agyament történeteket, terveket. Mint például egy chat beszélgetést arról, hogy hogyan vinné ki a feleségét Pakisztánba, ahol aztán megölné, megsütné, és egy másik férfival együtt megenné. A feleség átadta a számítógépüket az FBI-nak, akik egy kemény 100-as listát találtak olyan nőkről, akiket Valle az írás szerint el akart rabolni, meg akart ölni, vagy meg akart enni - többnyire mind a három.

A tárgyalása kemény médiaszenzáció volt, a felesége és négy másik nő is tanúként szerepelt, akik sírva nyomták végig az egészet. Valle ügyvédei azt bizonygatták, hogy a lista, a beszélgetések és a tervek pusztán fantáziálgatások voltak, amiket képekkel fűszerezett meg, és igazi neveket használt, hogy "valóságosabbnak" tűnjön a mese. De igazából nem csinált semmit, amiért el kellene ítélni.

cannib.jpg

"A bíróság nem ítélhet el valakit valamiért, amit csak a fejében követett el" - mondták az ügyvédei. És valóban, bár online máshogy állította, Valle a valóságban nem rendelkezett akkor sütővel, amiben meg lehet sütni egy embert. Bár tény, hogy többször is keresett hasonlókat online.

Ennél már csak az megdöbbentőbb, hogy bár több nő megöléséről, megcsonkításáról és elfogyasztásáról is hagyott képeket, terveket és írásokat a neten, az anyja azonban továbbra is eltökélten védi a fiát. Valle a darkfetish.net oldalon írta ki magából a morbid fantáziálgatását.

"Két és fél évig járt arra az oldalra, de senkinek nem esett baja" - mondta az anyja. "Nagyon jó gyerek, az egyetlen bűne az, hogy elég buta volt ahhoz, hogy feljárjon arra az oldalra."

A Kannibál Zsaru perpillanat a végső ítéletet várja, viszont könnyen lehet, hogy életfogytiglant kap. Szerintem a helyes megközelítés inkább egy elmegyógyintézet lenne, persze nem önkéntes alapon.
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2014.05.29. 09:59:52

Azért kemény, elvileg semmit sem csinált, de a jelek alapján sanszos hogy egyszer elkövethetett volna majd ilyet.

Ahhoz képest elég meredek elítélni.

Talán a tárgyalás maga elég lett volna...

Más kérdés hogy mi van akkor ha a fószert nem kapcsolják le. Rendőrként elég sokáig tudta volna fedezni magát...
süti beállítások módosítása