Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A pucér melleivel együtt dobták ki Rihannát az Instagramról

A pucér melleivel együtt dobták ki Rihannát az Instagramról

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, celeb, külföld, botrány

Rihanna-Hot-Tattoo-HD-Wallpaper-.jpg

Nem csak Miley Cyrus tud botrányba keveredni a jelek szerint. Rihanna hivatalos Instagram fiókját egy az egyben eltávolították, mert túl sok olyan képe volt, amin nem volt rajta elég... hát ruha. Az énekesnőről eddig is rengeteg meztelen fotó készült, mert nem éppen szégyenlős lány, ezt azért mindenki tudja.

A Lui magazin készített legutóbb egy sorozatot Rihannával, ahol melltartó nélkül került borítóra - és úgy döntött, ezt a képet fel is tolja az instagramjára, mert miért ne? Nos, leginkább azért, mert az insta szabályzata ezt határozottan tiltja. Szóltak, neki, hogy szedje le a képet, ő meg megsértődött, és csakazértse alapon nem szedte le - erre minden képével együtt törölték a fiókját.

Nem ez volt az első eset egyébként, hogy az Instagram figyelmeztette Rihannát, mert eddig is túl sok olyan képet rakott ki, amit nem néztek jó szemmel - a képmegosztón nincs +18 besorolás, egész egyszerűen tilos meztelen képet felrakni, és kész. Aki ezt nem tudja betartani, azt kitiljták - jelek szerint akkor is, ha a világ egyik leghíresebb énekesnője.

Rihanna több millió (!!!) követője persze veri az online hisztit, meg összefogtak, hogy a kis kedvencüket engedjék vissza instázni - de ez eddig nem történt meg, és valószínű ezután se fog. Az Instagramon nincs helye meztelen melleknek, akkor se, ha azok történetesen Rihanna mellei. Kár.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.14. 13:00:12

hülye ez az instagramm??

Kábé a használói/nézegetői fele pont az ilyen képekért nézi/használja.
süti beállítások módosítása