Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Elkapták az idiótát, aki bejelölte Facebookon a nőt, akit kirabolt

Elkapták az idiótát, aki bejelölte Facebookon a nőt, akit kirabolt

// írta: Média Panda - kategóriák: bűnözés, bizarr, miapicsa

755e3bf8bcad8fd771c26894a7fc6e0be5e39ddf71d0ad58b6833817cd7b4d73.jpg

Világ legsúlyosabb barmai, egyesüljetek! Hihetetlen. Washingtonban letartoztattak rablásért egy férfit. Hogy akadtak rá? Egy nappal a bűncselekmény után bejelölte ismerősnek a nőt, akit kirabolt. Nem vicc.

A Komo News szerint a nő a Bremerton állomáson várt a helyi kompjárat érkezésére, szép csendben ült a padon, és zenét hallgatott, amikor a 22-éves Riley Allaen Mullins a háta mögé került, és fejbe vágta, majd felkapta a nő mobilját és a táskáját, és elrohant. A rendőrség nyilatkozata szerint a nő nem látta a támadója arcát, az egyetlen amire emlékezett egy háromszög alakú tetoválás volt a nyakán.

Másnap megdöbbenten tapasztalta, hogy bejelölte őt ismerősnek egy idegen férfi Facebookon - a tetoválást a nyakán viszont azonnal felismerte. Hívta a rendőrséget, akik megerősítették, hogy a facebook fiók valóban Mullinsé, és nem sokkal később őrizetbe is vették.

Az emberi hülyeség mekkora faktorát kell ahhoz prezentálni, hogy bejelölj valakit Facebookon, aki kiraboltál? De most komolyan! Mondjuk az elmúlt pár évben volt pár hasonló: a fiatal srác, aki kirabolt egy bankot, és azért kapták el, mert Youtube-on dicsekedett vele, de volt olyan betörő, aki egy lakás kirámolása után bejelölte facebookon a tulajt. Őrület.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása