Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Meglepődött a reakciókon a Hitler idézettel kampányoló keresztény lelkészség

Meglepődött a reakciókon a Hitler idézettel kampányoló keresztény lelkészség

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, botrány, bizarr, miapicsa

Screen-Shot-2014-06-03-at-2.36.41-PM.png

Így kell nagy vihart kavarni egy kis butasággal. Egy amerikai keresztény csoport, a Life Savers Ministry (nem szó szerinti fordításban: Életmentők Egyháza) nemrég úgy döntött, hogy óriásplakátokon fogja népszerűsíteni kicsit magát, és szépen felnyomták a fentebb látható plakátot: öt gyerek és egy alapos Hitler idézet, ami nagyjából így fordítható:

"Akié a fiatalság, azé a jövő"

875.gif

Persze a Bibliából is szerepeltettek azért idézetet, - biztos, ami biztos - majd nagyon meglepődtek, hogy a helyi közösség és a média figyelmét inkább a Hitler idézet keltette fel, és nem a jó értelemben. Pénteken lőtték fel az óriáshirdetést, de a helyiek felháborodása miatt kedden már le is kapták.

A csoport teljesen meg van döbbenve, és úgy érzik hogy túlzás az ekkora felháborodás az amúgy nagyon szép idézeten, de elismerték, hogy választhattak volna körültekintőbben is. A weboldaluk szerint hat busszal rendelkeznek, és egy csodálatos létesítménnyel, ahol kisfiúk és kislányok százai szórakozása és egészséges fejlődése garantált. Ami egyébként teljesen ártatlanul hangzik, csak ha megtámogatod egy Hitler idézettel, akkor kissé kellemetlenül hitlerjugend szagú lesz a dolog.

Tényleg nem tudom elhinni, hogy nem látták előre, hogy ebből esetleg baj lesz. Egy mindenesetre biztos, hogy az Életmentők Egyháza egy életre megtanulta, hogy ha szeretnék népszerűsíteni magukat, talán jobb nem Hitlerrel kampányolni. Fogadják ezúton is őszinte gratulációmat.

komment
süti beállítások módosítása