Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Öt új sorozat, amire érdemes odafigyelni
r:sorozat r:lista r:popkult

Öt új sorozat, amire érdemes odafigyelni

Idén is számos remek új sorozat indul, amivel elüthetjük az unalmas órákat. Lesz itt minden szuperhősöktől gyilkos vírusok okozta világégésig.

// írta: Média Panda - kategóriák: sorozat, lista, popkult

the-last-ship.jpg

Aki nem tudja, hogy mit nézzen nyáron, vagy mire készüljünk ősszel, az most nyissa ki a szemét. Erre az öt sorozatra érdemes nagyon odafigyelni majd a következő hónapokban, mert minden adva van ahhoz, hogy nagy sikert arassanak. Popcorn elő, sorozatnézésre fel!

The Last Ship

Címszavakban: Michael Bay, brutális költségvetés, gyilkos vírus, világégés, hatalmas hajók, hős katonák. Szóval, kicsit bővebben: A Last Ship története szerint elszabadul egy gyilkos vírus, és az emberiséget a kihalás szélére sodorja. A világ életben maradt részén eluralkodik a káosz, és ebben a szép kis káoszban igyekszik megmenteni a világot egy igazi, klisés amerikai katonákkal teli baszomnagy acélszörnyeteg, az amerikai flotta talán utolsó hajója. Szögletes arcú, kemény tekintetű katonák, a tudós néni természetesen jó nő. Klisé? Minden létező irányból.

De ha ekkora klisé, akkor mégis miért jó? Azért, mert működik. Michael Bay filmjei nem véletlenül sikeresek: a The Last Ship se váltja meg a világot, még véletlenül se. Viszont az egész nagyon klappol: a katonai cuccok faszák, a hajó gyakorlatilag elmenne valami hadászati pornónak, én mondom, és nagyon, nagyon minimális a dráma, cserébe fullon pörög az akció. Észre se veszed, és vége a résznek. Ez egy buta sorozat, de embertelenül élvezetes, és embertelenül... popcorn. Mintha egy fasza akciófilmet nézne az ember, sorozatnyi adagokra osztva. Haditengerészeti ackiópornó.

Mikor jön?

Már premierelt, a héten jött ki a harmadik rész. 

The Flash

A CW-nek nagyon bejött az Arrow, hazai nevén a Zöld Íjász, mert újabb képregényhőst hívnak életre: a villámcsapta szuperhős, a Flash-t. Magyarul talán Villám néven fut, a trailerből szerintem le is jön, hogy miért. A pilot alapján ez is hasonlóan fasza szórakozás lesz, mint az Arrow - aki szereti a képregényes, szuperhősös témát, annak ez is be fog jönni, aki frászt kap tőle, annak meg nem ajánlott annyira, értelemszerűen.

Minden esélye megvan a sikerre, mivel az Arrow kapcsán már a CW bizonyította, hogy nem csak a Smallville féle megközelítéssel tud szuperhősös sorozatot gyártani, hanem sötétebb, erősebb akciójelenetekkel megtámogatott vonal is megy nekik. A Flashben ezt még meg kéne tolni némi humorral, ami érdekes mix. Eléggé várom a Flash-t, mert bízok a csatornában, jó a főszereplő, és a mellékszereplők is rendben vannak, főleg Danielle Panabaker.

Mikor jön?

Sajnos csak októberben érkezik, viszont a netre felkerült a pilot epizód. Igaz, az screener, tehát még változhat az októberi premierig, de azért elég jól meg lehet ítélni, milyen lesz a sorozat.

The Leftovers

A Leftovers egy érdekes darab. Az alaptörténet szerint egyszerűen eltűnt egy csomó ember a Földről. Mindenféle nyom nélkül, csak úgy. Kámforrá vált. A sorozat viszont nem az eltűntekre koncentrál, hanem arra, hogy dolgozzák fel ezt az egészet az itt maradtak.

Kiderül például, hogy nem is olyan sok, az a sok: alig 2%. Mégis, érzelmileg hatalmas hatása volt az emberiségre a nyom nélkül eltűnt embereknek. Kultok, szekták alakulnak, egyesek szerint az eltűnteket az Isten ragadta magához, ők voltak azok, akik kiérdemelték a mennybe jutást, és mindenki más csak az Apokalipszis megkezdésére vár, mások szerint az ufók voltak. Elméletek vannak, találgatás van, de senki nem tud biztosat.

Amiért a Leftovers nagyon jó, az a hangulat: az egész nagyon profin van lerakva elénk, nem unatkozunk, de mégsincs halálra pörgetve az egész, és közben zseniális a halványan mindenhol jelen levő kétségbesés, szomorúság. Profi munka, kíváncsiam várom, hogy hova fejlődik tovább.

Mikor jön?

Már premierelt, most jár a második résznél.

Extant

Na, erre tuti befizetnék: Steven Spielberg, sci-fi, Hale Berry, robotok, űrlények(?), összeesküvés-elmélet, van itt minden. Hale Berry visszatér az űrből egy 13 hónapos, egyszemélyes küldetésről - és terhes. A férje próbálja megalkotni a tökéletes robotgyereket, aki pontosan úgy funkcionál, mint egy élő gyermek. Csak éppen baromi ijesztő, és kicsit sorozatgyilkos beütése van. Kicsit kusza, hogy pontosan mi akar lenni az alapsztori, azon túl, hogy a jövőben járunk, és történik valami rejtélyes, de és hűha, de ennek ellenére is bizakodó vagyok.

A trailer alapján egyrészt mérget lehet venni a minőségre (erre mondjuk Spielberg neve is némi garancia, legalább az első pár részre), Hale Berry szintén nagy pozitívum, és hát bakker. Őszintén ha nem tudnám, hogy sorozat lesz, simán azt hinném, hogy ez egy nagy költségvetésű mozifilm trailere. Nagyon várom, hogy mit tesznek le az asztalra vele - és remélem nem lesz olyan csalódás, mint a Falling Skies.

Mikor jön?

A héten érkezik a pilot epizód, július 9. Csak lenne már itt.

Gotham

Nálam jobban valószínű kevesen húzták a szájukat, mikor megérkeztek az első hírek a Gothamről: egy sorozat, ami a Batman univerzumban játszódik, de évtizedekkel azelőtt, hogy Batman színre lépne? Előzménysorozat, ami nem Batmanre, hanem James Gordonra, Gotham rendőri atyaúristenére koncentrál? Ja, és ő itt még csak detektív. Nem tudtam elképzelni, hogy ez jó legyen.

Aztán jött a trailer, és a "bénázás" kupacból szépen át is emeltem a sorozatot a "kurvára várom" kupacba. Csak tessék megnézni, és mindenki egyből érzi, hogy ez egy nagyon fasza kis sorozat lesz: pöpecül meg van oldva a képregényes világ ábrázolása, valami eszméletlenül sikerült eltalálni a hangulatot, sőt, Hangulatot. Már ott van a korrupt, velejéig romlott Gotham a felszín alatt, de még sehol nincsenek se a hősök, se a leendő "szupergonoszok" - illetve nem sehol, mert jelen vannak, de még csak mint átlagemberek. A Gotham az idei szezon egyik nagy favoritja lesz, erre már most komolyabb pénzt mernék tenni.

Mikor jön?

Sajnos a Flash-hez hasonlóan erre is várni kell majd őszig, de remélhetőleg esetleg legalább a pilot epizód kicsusszan valahol, mert bődületesen kíváncsi vagyok.

Lezárásul:

Nem leszek unatkozó kispanda idén sem, az tény. Érdekes azt látni, hogy a Gotham, a Sextant és a Last Ship konkrétan mozifilm minőséget nyújtanak tévéképernyőn. Mozis nevek, amennyire meg tudom ítélni irgalmatlan pénz van a Last Shipben, de a másik kettő sem lehetett olcsó. Ez lesz az új tendencia, hogy akár mozifilmeknek beillő alkotások jönnek meg, és nagy nevek vándorolnak át a mozikból a filmes világba? Mint mondjuk Robin Williams a Crazy Ones-ban? Lehetne még egy csomó más példát feldobni, de épp ez jutott eszembe. Na, mindegy, de tetszetős az irány.

Eleve nem volt egyszerű csak ötöt kiemelni a sorozatok közül, mert számos másik van még, amiről lehetne regélni picit: érkezik idén a Constantine filmek sorozatosítása is, aztán ott az angyalok és az emberiség harcát bemutató Dominion - ami eddig elég nagy csalódás, a Taxi filmek sorozatosítása (időközben ezt megnéztem, pocsék, egyszerűen rettenetes), a zseniálisan erősen kezdő Tyrant, vagy épp a nagybetűs hangulattal támadó Halt & Catch Fire Szóval lesz mit nézni idén is.

41 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilux94 2014.07.07. 19:32:54

Last ship - Annyira sablonosan szar, hogy már fáj. Élő példája annak, hogy pusztán pénzből, US Navy támogatásból, és egy lepukkant rendezőből nem lesz szalonna. Az első részen hangosan röhögtem, a másodikat már meg sem néztem...

Leftovers - Mély unalom, de abból aztán bőven. Egyetlen érdekes karaktert, történetszálat, meggyőző szinészi játékot nem sikerült letenniük az asztalra. Szimplán érdektelen.

Consono 2014.07.07. 19:41:57

Hát, ezek alapján amit látok egyiket sem fogom nézni ...

theus 2014.07.07. 19:52:48

@Hilux94: Persze hogy szar a leftovers hiszen az a kontár írja aki a Lostot és a Prometheust.

Mr. Maki 2014.07.07. 21:02:51

Gotham qrvajolesz nyugodjatok le. :D

billy reed 2014.07.07. 21:09:39

1. Last ship: Klisé
2. Flash: Arrow 2
3. Leftovers: unalmas lelkizés, némi "misztikummal"
4. Extant: Klisé+Spielberg...
5. Gotham: Az kezdetek előzménye...Egy Batman márkanév alatt eladni próbált, sima, keménykedni akaró zsarus sorozat. Ha már Ben McKenzie-t akarjuk látni, pláne zsaruként, akkor inkább a Southland-et ajánlom /magyaron: Terepen/.
Na, az valami!

Azért szerencsére lesznek jó sorozatok is. Igaz nem a mainstream vonalon.

mrperfect 2014.07.07. 21:14:10

Annyira bírom amikor ilyen blogok azt írják, hogy ezt vagy azt nézzétek. Mégis hol? A nagy többségnek se torrent elérése se más lehetősége hogy ilyen sorozatokat elérjenek. Szóval kösz a semmit.. ráadásul az ötből három csak ősszel jön...

Csiribáh 2014.07.07. 21:17:50

@mrperfect:

ha van neted van torrent elérésed is

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.07.07. 21:51:55

A The Last Shipnek annyira nem vettem észre, hogy vége van, hogy kb. a felétől az órát néztem, hogy mikor lesz már vége. Csak azért nem vetettem véget a szenvedéseimnek, mert elvem, hogy pilotot nem nyomok ki. Amúgy konkrétan emlékeim szerint 1 db akciójelenet volt benne, az sem túl hosszú vagy kreatív, a többit az ultragáz párbeszédek és a messziről látható események töltötték ki. A Transformerst sem nézné senki, ha 45 percre jutna egy eleve nem túl nagy szám akció. A mozifilmes látvány is csak akkor áll itt, ha 20-30 évvel ezelőtti mozifilmekről beszélünk, nézd meg inkább a Tyrant pilotot, na az mozifilmes látvány.

A Spielberg-reklámot meg nem kéne állandóan beszopni, pont ezért írják rá a nevét a Falling Skies-jellegű tucatsorozatokra, mert mindenki szerint "Spielberg neve garancia a minőségre". Már eleve a saját filmjeinél sem garancia, de ezekkel a producerkedéseivel is bőven bizonyította az ellenkezőjét.

A Gotham első látásra egy tök átlag nyomozós sorozat, amit a szuperhős-hisztériával próbálnak eladni. Ha valakit érdekel évi 13 (vagy akárhány) részben az, amit a filmek is igyekeznek minél gyorsabban letudni, akkor felőlem hajrá.

Mondjuk az a szomorú, hogy ennél értelmesebb darabok én sem tudnék mondani, legalábbis végignézve, hogy a network TV-k mit nyomnak majd ősztől. Viszont még a nyáron jön Soderbergh sorozata meg a The Strain, azokat lehet érdemes lesz nézni.

@Csiribáh: Szerintem fogtál egy időutazót 2002-ből, aki még betárcsázós nettel nyomja. ;)

$pi$ 2014.07.07. 21:53:18

@mrperfect: Tölts le valami torrent klienst és indítsd el.

alien 2014.07.07. 22:06:57

hol megy a last ship?

Etilcsoport 2014.07.07. 22:09:04

Extant:
"...mérget lehet venni a minőségre (erre mondjuk Spielberg neve is némi garancia)..."

Ja-ja-ja. Egyetértek.
Sose fogom neki megbocsátani, amit a Pacificban elkövetett a Csendes-óceáni hadszíntér bemutatása ellen.

Zászlólobogtatás, "mondd, hogy nem éltem hiába", sírás egymás vállán nagyon életszerűen, majd még egy kis zászlólobogtatás. Akkor már inkább a Last ship, az jobban hangzik.

Alick 2014.07.07. 22:13:40

The Last Ship - Nevil Shute: Az utolsó part utánérzés..?

freekz 2014.07.07. 22:14:47

@mrperfect: ne már...

kickass, Utorrent, bsplayer, és amint a lelkes fordítók megcsinálják, egy két nap alatt magyar felirattal nézhetsz amit tucc... ( dobja a program magától, ha van ) vagy angollal, ami másnapra megvan, vagy felirat nélkül mrimperfect...

van még hová fejlődni... all free of course... uff

2014.07.07. 22:21:31

@theus: A Lost örökre dobogós, de a Prometheus egy szégyen, az egész alien univerzum megcsúfolása. Ennél ostobább, gagyibb, értelmetlenebb forgatókönyvet képtelenség írni. Az egész film meg olyan, mint egy kamaradarab, kis helyen, kevés szereplővel játszódik, a digitális öregítés borzalmasan gagyi (komolyan én jobbat csinálok, nem tudom, miért nem egy öregembert castingoltak az öregember szerepére). És ez még a legkisebb hibája. Szóval a prometheusra ne hivatkozzunk.
Amúgy ez a pofa nem fog örökre megélni a Lostból, szerintem jóval több borzalmas okádékot csinált, mint értékelhetőt.

Teker 2014.07.07. 22:34:24

megnéztem a Last Ship első három részét - Battlestar Galactica a Földön, cylonok helyett oroszokkal. minden 5 percben beugrott a bsg egy-egy jelenete, nem tudnak ebbe a stílusba már új ötletet tenni. sajnos, kár érte.

shushu2 2014.07.07. 22:34:43

Mi az a "premierelt" betűkombináció, még a google sem ad rá találatot, tehát nem létezik ...

viva.la.revolucion 2014.07.07. 22:41:56

torrent helyett popcorntime is jó lehet
popcorntime.io

Flankerr 2014.07.07. 22:42:40

"a katonai cuccok faszák"
Nana, a pilot rész helikopteres akció részén csak azért nem röhögtem fel, mert az trailerekben már ellőtték, mekkora blődség, bénaság, a katonai "valóság" megerőszakolása.. Az Arleigh Burke osztályú romboló szép, ez tény, a hadihajó pornó jó kifejezés, tetszik. DE ettől még 2 rész után a sorozat története kicsit klisés, és semmi extra. Haditechnika fanoknak szódával ajánlott, legyen jóindulatú 6/10

Moria 2014.07.07. 22:47:41

En is nagy sorozatrajongo vagyok, a Lost nalam a bemutatasa ota a dobogo elso helyen van. Az HBO sajat gyartasu sorozatait is nagyon szeretem - a Tronok harca zsenialis, annak ellenere, hogy mar nagyon eltert a konyvtol, zsenialis, a magyar Terapia nagyszeru, de ez a Hatrahagyottak... Valahol a dogunalom es a nezhetetlen kozott van nalam kategorizalva. Itt megy negyven perce a masodik resz, es nem tudom mar, hogy mi tortent 10 perce.

Az HBO szerintem ezzel nagyon mellenyult. A 24-bol, a Prison Breakbol, a Lostbol, az Aliasbol, vagy akar a Gilmore Girls megnezett reszeibol barmikor tudnek idezni, de ebbol nem, pedig csak ket resz ment le. Szerintem nem fog folytatodni, ahogy a Flashforward sem az elso evad utan, pedig az is erdekes koncepciokent indult.

$pi$ 2014.07.08. 00:20:27

Mondjuk ahhoz képest, hogy "the last ship" a sorozat címe, egészen a második részig kellett várni, hogy megjelenjen még egy hajó. :(

Liquid_Night 2014.07.08. 06:54:11

Megnéztem a Last Ship-et, és a Leftovers-t, hát, előttem már leírtak mindent...

SPOILER

Azon már fenn sem akarok, hogy az amerikai navy chick egy gyorsan mozgó gumicsónakból is osztani tudja a headshot-okat, miközben 10 orosz matróz el se találja őket, ráadásul egyiknek se jut eszébe hogy beugorjon a 2 méterre lévő mounted/armored géppuska mögé. Illetve hogy egy teljes orosz cirkáló ennyit vonultat fel egy közeledő csónak ellen amin ugye bármi lehet, hiába van a "man who wrote the book on modern naval warfare" a parancsnoki székben...de hogy ez a karakter beveszi a létező legpitiánerebb cselt, az még Battleship színvonalon is fenékbe rúgja önmagát :)

SPOILER OFF

És most, a kötelező kör letudása után várjuk együtt a The Americans 3ik szezonját, illetve nézzük újra az elsőt :)

$pi$ 2014.07.08. 08:59:49

@Liquid_Night: Nem beszélve az alumínium fóliáról, ami viccnek is rossz volt.

Mészáros Laci 2014.07.08. 09:29:30

jó kis kedvcsináló, ilyenkor felébred a kísértés, hogy mégis vegyek tévét.
de aztán elmúlik.

$pi$ 2014.07.08. 10:18:49

@Mészáros Laci: Tévét? Minek? Számítógépmonitorra van szükséged szerintem. Ez egy új világ, azt nézel amit akarsz, ez nem tévé.

Mészáros Laci 2014.07.08. 10:24:01

@$pi$:

nem ugyanaz. egy barátomnál van másfél méteres képernyő, fotel, asztalon csipsz és sör. az a tévé.
amikor az íróasztalnál gubbasztok negyven centire a monitortól, az nem tévé. (és még a másfél méteres tévé sem ugyanaz, mint a mozi)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.08. 12:58:41

a flash pilot ne lett rossz, de nem is több közepesnél.

A többit még nem láttam.

$pi$ 2014.07.08. 13:58:50

@Mészáros Laci: Van mindkettő, össze tudom hasonlítani. Ha elég nagy a monitorod, akkor az nagyobb mint az elég kicsi tévé.

De a lényeg nem ez, ha a tévét rádugod a lejátszódra vagy a számítógépedre, akkor azokat az áramköröket, amik miatt "tévének" és nem "monitornak" havod (tv tuner) nem is használod. Erre próbáltam utalni. :D

eßemfaßom meg áll 2014.07.08. 14:25:57

@mrperfect: "A nagy többségnek se torrent elérése"

miért, valami hatósági vírus letörli az interneten lógó gépekről az uTorrentet?

eßemfaßom meg áll 2014.07.08. 14:31:03

@Mészáros Laci: "nem ugyanaz. egy barátomnál van másfél méteres képernyő, fotel, asztalon csipsz és sör. az a tévé."

van egy jó hírem, az utóbbi évtizedekben oda jutott a fejlődés, hogy a kompjúter nem csak a kompjútermonitoron tud mozgóképet megjeleníteni, hanem az ugynevezett tvkészüléken is. A kétméteres tv-n is.

Mészáros Laci 2014.07.08. 15:12:15

@eßemfaßom meg áll:

bolonyult dolog az a torrent.
pláne, hogy a találatok fele valami exe típusú videó, és nem találok hozzá lejátszót.

eßemfaßom meg áll 2014.07.08. 20:29:55

@Mészáros Laci: a fészbukozásnál sokkal eccerűb a torrent, aki meg virust akar telepíteni az torrent nélkül is meg tudja csinálni közvetlenül e-malből csak rá kell kattintani a fromnigerianprince1billiondollarforyou.exe csatolmányra

odamondó 2014.07.09. 12:09:12

@Csiribáh: @$pi$: @Ibog: @freekz: ha pl. németeknél lakik akkor nincs torrent elérése vagy van, de majd jól megbüntetik. Vagy fizethet egy VPN-ért, de lehet azért meg nem akar tehát én inkább @mrperfect: adnék igazat. Milyen joggal ajánl egy magyar blogger ilyen sorozatokat amik nem elérhetőek.

Flankerr 2014.07.09. 12:13:14

@odamondó: Jogos a német példa. Torrentezni meg az torrentezzen, nyilvános vagy zárt trackeren, aki tudja hogy kell, vagy megmutatják neki. sok százezren vannak ilyenek itthon.
"Milyen joggal ajánl egy magyar blogger ilyen sorozatokat amik nem elérhetőek"
Elérhetőek. videómegosztókon, mindenféle fájl-hosting oldalakon, mindenhol, a torrenten felül. A magyar sorozatos blogoszféra 99%-a lehúzhatná a rolót, ha csak a magyar tévékben lement dolgokról írna, írhatna.

eßemfaßom meg áll 2014.07.09. 12:16:46

@odamondó: Magyarországon egy magyar blogon magyar kommentelőknek ne kelljen már a Németországban torrenttől elzártan szenvedő külhoniakért aggodni akiknek esetleg havi 2-3€ pluszköltség a vpn előfizetés.

odamondó 2014.07.09. 12:58:00

@Flankerr: Kizártnak tartom, hogy videómegosztókon elérhetők ezek az új sorozatok vagy akár fájl hosting oldalon. Amúgy a blogszféráért nem fogok könnyeket hullatni.

@eßemfaßom meg áll: megnézhető a sorozat a TVben? Megvehető DVD-n vagy online filmkölcsönzőben akárhol legálisan hozzá lehet férni? Nem. Tehát tökmindegy hogy külhoniakról vagy otthoniakról beszélünk a sorozat nem elérhető.

Flankerr 2014.07.09. 13:36:33

@odamondó: Azért, mert elképzelsz valamit, attól még nem úgy van:
www.google.hu/search?q=watch+the+last+ship+pilot&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=Lyi9U_iuDM3F_gbVm4GABQ

Lehet tobzódni a találatokban. Már a legelső, tubeplus.-os találaton is nézhető volt, minden extra nélkül.
Szóval bármennyire is lovagolsz rajta, elérhető. Gyakorlatilag bárki számára. 2014-et írunk, és az internetről beszélünk.
A blogszféra mellé vedd ide az újságok, és a nagyobb portálok (Origo, Index, bármi) kultóra/tech rovatait. Ők is erről írnak.

eßemfaßom meg áll 2014.07.09. 14:06:47

@odamondó: tehát ami nem megy a magyar rtl-en, nem megvehető magyar dvd-boltban az nincs is, szót se szabad róla ejteni.

Hüje-e vagy?

eßemfaßom meg áll 2014.07.09. 14:15:15

@odamondó: "a sorozat nem elérhető. "

ami minden internetre csatlakozózól 2 kattintásnyira van, az számomra elérhető. ha számodra nem, akkor te ne nézd és ne is olvass róla mert csak felbaszod az agyad, hogy el vagy zárva a világtól. menj le a dvd köcsönzőbe és vedd ki a dallas 1. évadot.

SynerellaMorte 2015.09.03. 22:39:13

Odamondó, nem akarlak lelombozni, de pont az egyik videomegosztón néztem a Last ship 2. évadának utolsóelőtti részét. Feliratozva. Egy rakás sorozatot megtalálsz (ha akarsz), ami jó, nézhető és a balf...sz magyar tévések sose fogják szinkronizéltetni, de még feliratozva sem tűzik képernyőre "jó a hülye magyarnak a barátok közt is!" felkiáltással. Ha nem hiszed, járj utána.

Egyébként a laikusnak valóban haditengerészeti akciópornó (más kérdés, hogy aki valóban jártas a témában, annak maximum vígjáték). :D

Ja és Eric Dane-re jó ránézni és punktum! :)
süti beállítások módosítása