Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A nap vőlegénye: megrendezte a saját halálát, hogy megússza az esküvőt

A nap vőlegénye: megrendezte a saját halálát, hogy megússza az esküvőt

// írta: Média Panda - kategóriák: külföld, bizarr, miapicsa

Groom-fakes-his-own-death-to-get-out-of-wedding.png

És méghozzá valami eszméletlen idiótán.

Ha már megrendezzük a halálunkat, hogy leoffoljunk egy esküvőt, legalább csináljuk jól.

Mindenkivel előfordult már: döcög a kapcsolat, szakítani akarunk a csajjal, de valahogy nem bírjuk összeszedni a bátorságunkat, hogy lapátra tegyük. Nem egyszerű. Szakítani valakivel és kirúgni valakit talán a két legnehezebb beszélgetés, ami csak előfordul egy ember életében. Viszont nincs más megoldás egyikre se, csak nagy levegőt venni, és fejest ugrani a szarba. Kivéve, ha Tucker Blandfordnak hívnak, mert akkor megrendezheted a saját halálod.

Emberünk fel akarta rúgni az eljegyzését a csajával, a brit származású Alex Lanchesterrel. Még főiskola alatt ismerkedtek meg Connecticutban, mikor a lány egy évet az államokban tanult. Tavaly jegyezték el egymást, mielőtt Alex visszautazott Angliába, és a terveik szerint múlt héten házasodtak volna meg Connecticutban.

Úgy tűnik, hogy a srácnak inába szállt a bátorsága, és mivel nem akarta lejátszani a kínos beszélgetést, inkább úgy döntött, hogy megrendezi a saját halálát, és ezzel le is van tudva ez a fránya eljegyzés dolog. Ahol nagyon elkúrta, hogy azt hitte, felhívhatja ő maga a csajt, és eljátszhatja egy kicsit elváltoztatott hangon, hogy a saját apja van a vonalban, és simán közli a csajjal, hogy a vőlegénye meghalt.

"Alex, Tucker apja vagyok. Nem tudom, hogyan mondjam el... Sajnálom, de Tucker halott." A lány szerint a srác még azt is mondta a telefonba, hogy depressziós volt, és egy autó elé vetette magát.

Érthető módon a csaj teljesen összezuhant, aztán felhívta a srác anyját, hogy részvétet nyilvánítson, és eléggé meglepődött, mikor az anyjának fogalma se volt róla, hogy miről beszél, az ő fia él és virul. Még inkább meglepődött, mikor kiderült, hogy a srác anyja nem is tudott róla, hogy a fiának menyasszonya van.

Relatív biztos, hogy ez a leggyengébben kitervelt kamu-halálhír, amivel valaki valaha is próbálkozott: kemény 10 percet bírt ki a dolog. Komolyan, ha már megpróbálod elhitetni a világgal, hogy halott vagy - mert nincs gerinced, és meg akarsz úszni valami kellemetlen szitut -, akkor legalább terveld ki alaposan, és kicsit tűnj el az emberek szeme elől.

"Soha semmi mást nem kapott tőlem, csak szeretetet" - mondta a pórul járt menyasszony. "Nem tudom, hogyan tudnék ezután valaha is megbízni újra egy férfiben."

Forrás

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.08.19. 17:43:27

mindenesetre a szakítás le lett rendezve :)

Tudományos libsizmus 2014.08.19. 17:49:54

Végül is sikerült a szakítás. Mi a gond?

2014.08.19. 19:44:17

Hogy ez nekem nem jutott eszembe!

Janos Mohacsi 2014.08.20. 02:17:43

Biztos b.znyak, mint az az indiai, aki megolette a mennyasszonyat Del-Afrikaban. Csak nem akarta, hogy a csalad is tudja. Mert azert szakitani nem lett volna tul bonyolult..

righthook 2014.08.20. 04:40:34

Komolyan nem értem, hogyan lehet ilyen igénytelen színvonalon megírni egy újságcikket - függetlenül a témától.

Le Orme 2 2014.08.20. 11:20:33

"Mindenkivel előfordult már: döcög a kapcsolat, szakítani akarunk a csajjal, de valahogy nem bírjuk összeszedni a bátorságunkat, hogy lapátra tegyük"

Nem mindenkivel fordult elő.
De itt a fickó megoldotta a kérdést, nem volt béna, ennyi elég is volt neki.

Le Orme 2 2014.08.20. 11:23:17

"Megrendezte saját halálát"

A cikknek nincs köze a címhez. Megrendezés?

Mercel 2014.08.20. 12:59:52

@Le Orme 2:

"Megrendezte saját halálát"

A cikknek nincs köze a címhez. Megrendezés?

Jogos.

"Frigyes"

Mercel 2014.08.20. 13:02:10

Viszont két legyet ütött a srác egy csapásra.
Nem vették férjül, sőt nem is akarják majd, plusz élhet tovább.:D

Mondjuk ilyen gerinctelenül meg minek, de ez ő tudja. Kcsg.

"Frigyes"

a klan 2014.08.28. 10:55:08

a ferfiakban nem szabad megbizni
a nokben sem
süti beállítások módosítása