Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mit csinál egy kiégett Power Ranger? Falmászó szuperbetörő lesz!

Mit csinál egy kiégett Power Ranger? Falmászó szuperbetörő lesz!

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, külföld, bűnözés, miapicsa

power-rangers.jpg

Yasutomo Ihara egyike azon embereknek, akiknek senki nem ismeri az arcát, de tuti, hogy látta már a tévén: a Power Rangers és a Kamen Rider sorozatokban volt kaszkadőr, tehát amikor álruhában csapatták hőseink a verekedést és ugra-bugrát, általában őt láttuk sisakban és fura ruhákban. És hogy mit csinált a sorozat után? Betörőnek állt. Nem is akármilyen betörőnek.

Azt írja a Kotaku, hogy Ihara számára egy térdsérülés vetett véget a kamerák előtt bukósisakban ugrándozós szép napoknak. Miután nem talált más munkát, - vagy csak szeretett volna menő lenni a neten, mikor elkapják - elkezdett betörni emberekhez. De nem akárhogy: emberünk falakon mászott fel, vagy épp telefon póznákon, és onnan tört be a kiszemelt lakásokba, hamar kiérdemelve a Pókember becenevet.

Elég jól is ment neki: a japán rendőrség szerint 43(!) lakást rabolt ki, és összesen közel 77.000 dollárt (18,5 millió forintot!) zsákmányolt készpénzben, ékszerekben. Ihara még nem nyilatkozott komolyabban az ügyben.

Úgy tudják, hogy azért folyamodott a betörésekhez, hogy beiratkozhasson egy színésziskolába, és rendes színész legyen, ne csak gumiruhában és sisakban püföljék szegényt a kamerák előtt. Egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen büntetést kap majd.

Viszont nem ő a legjobban lecsúszott Power Ranger: Skylar Deleont, aki a Mighty Morphin' Power Rangers egyik gyereksztárja volt, három rendbeli gyilkosságért ítélték el - egészen pontosan 2009 áprilisában ítélték halálra. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása