Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Skóciában betiltották a szelfiket a szavazás idejére

Skóciában betiltották a szelfiket a szavazás idejére

// írta: Média Panda - kategóriák: külföld, bizarr, szelfi

scotland-independence-vote.png

A nagy szavazás lement, Skócia egyelőre marad az Egyesült Királyságon belül. Nem lehet azonban elmenni szó nélkül a szavazást kísérő legfurcsább jelenség mellett: mindegy mire szavazol, tilos szelfizni közben.

"A szavazásnak szigorú szabályai vannak. Nem lehet szelfizni a szavazófülkében, mert eleve tilos fényképet készíteni odabent, a titoktartás miatt" - nyilatkozta Mary Pitcaithly szavazóbiztos.

Arra is figyelmeztetett, hogy nem igazán érdemes a szavazatunk mellé mindenféle vicces, vagy épp szarkasztikus megjegyzést fűzni, mert az érvénytelenné teszi a szavazólapot. Csak egy iksz, és semmi más.

Skócia története az Egyesült Királyságon belül egészen 1707-ig nyúlik vissza, és roppant bonyolult. John Oliver remekül összefoglalta viszont, hogy miért is utálják a skótok nagyon az angolokat: "1746-ban betiltottuk a kiltet (skót szoknya), csak mert tudtuk, hogy a skótok szerették hordani."

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása