Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Crackezésen kapták Toronto polgármesterét

Crackezésen kapták Toronto polgármesterét

// írta: Média Panda - kategóriák: politika, külföld, drog, botrány

krekk.jpg

Legalább ebben utolértük a hanyatló nyugat ópiumát, szinte szó szerint: míg itthon Lázáry Viktor droggyanújáról cikkeztek éjt nappallá téve úgy egy hónapja, addig a nagyvíz túloldalán Rod Ford, Toronto város polgármestere május óta küzd egy videóval, amin crack-kokaint veret.

Az esemény írmagját a videófelvétel adja, ami májusban ütötte fel a fejét: a Gawkert megkereste valaki, hogy pénzzé tenné az érintett felvételt. Nosza, a fiúk-lányok az újságíró szakmában nem is voltak restek, és némi crowdfundinggal össze is kapartak a célra kemény 200 000 dollárt. A megkeresés május 16-án történt, május 27-re szedték össze a pénzt, viszont egy nappal előtte a hallgatás balladai homályát magára öltve minden kontaktot megszakított az "eladó". Májusban a kedves, vidám, mosolygós polgármester mindent tagadott, természetesen.

Ezután Ford szóvivője próbált tompítani a pofonon, és azt nyilatkozta a CBC-nek, hogy a drága polgi nem kokaint tolt egy üvegcsőnek látszó tárgyból, hanem mást, mondjuk sima dohányt, urambocsá marihuánát, csak hát ezzel a szöveggel mégse állhat ki senki a nyilvánosság elé, nemdebár? Naugyehogyugye.

krekk3.jpg

Emberünk ott bukta be az egészet, hogy egy rendőrségi razzia során a fakabátok kezébe került a felvétel, és hát onnan már nehéz kimagyarázni magad. Végül meg sem próbálta, és egy sajtótájkoztatón elismerte a dolgot. Arra a felvetésre, hogy korábban miért nem ismerte el, azt reagálta, hogy ő nem állította azt, hogy egyszer sem szívott crack kokaint, csak azt, hogy nem kokain-függő. Majd még odabökte keményen az újságíróknak, hogy nem jól tették fel a kérdést. Haláli.

A legkeményebb, hogy derék Robnak a jelek szerint esze ágában sincs lemondani. Egy hétvégi interjúban bocsánatot kért, hogy kétszer is nagyon bepiált, és kirúgott a hámból, szépen megígérte, hogy visszatekeri a partiéletmódot, és felfogad egy sofőrt, tuti, ami tuti. Azt kell mondjam, Toronto polgármestere nem pisivel pancsol, az szent.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása