Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy tankban Arnold Schwarzeneggerrel

Egy tankban Arnold Schwarzeneggerrel

// írta: Média Panda - kategóriák: amerika, celeb, külföld

tankolj.jpg

Volt neked gyerekorod? Ha volt, és már miért ne lett volna, akkor nyilván nem kell nagyon ecsetelni, mekkora dolog lehet elszívni egy szivart az univerzum legtökösebb Terminátorával, Kalifornia legacélosabb kormányzójával, Arnold Schwarzenegerrel. Márpedig egy szerencsés pontosan ezt teheti magáévá, ha nyer:

Los Angeles, Schwarzenegger, és némi tankozás egy erős szivar előtt, plusz egy főre

Kinek az agyából pattant ez ki, és miért? A válasz egyszerű, közeleg a karácsony, és ha hó nincs is Kaliforniában, jótékonykodni még ott is szoktak. Minden befolyó bevételt az After-School All Starts névre hallgató cseriti, azaz jótékonysági intézmény kap, akik a szegényebb httérből származó gyermekek iskolás dolgait terelgetik különféle programokkal, ösztöndíjjakkal, mindennel. Nemes cél, dörmögte Arnold, kinek szíve nemesacél.



Én ezt akarom, mint a Terminátor franchise a rebootot

Tíz dollár egy "jegy" a tombolában, de sajnos ha jól olvastam a részletes szabályokat, hiába international a részvétel, nyerni csak ámerikából lehet, iletve hát open only to U.S. citizens, or lawful permanent U.S. residents who are legal residents of 50 United States, District of Columbia and Puerto Rico and 18 or older, szóval legyél 18 éves, vagy több, és legyél amerikai állampolgár, meg a satöbbi. Sajnos. Hasta la Vista, baby!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása